Nem vagyunk egyformák, és az is igaz, hogy nem csak a csillagjegyünk határozza meg, milyenek vagyunk a párkapcsolatunkban. Nagyon fontos például az is, hogy a születésünkkor milyen zodiákus állt párban a Vénusszal, ez ugyanis erősen befolyásolja, hogyan viselkedünk, ha szerelembe esünk. Azonban kétségtelenül a csillagjegyünk is árulkodik arról, milyen hibákat követünk el leggyakrabban a párkapcsolatunkban.

Kos

Első hiba: Annyira makacs és önfejű tudsz lenni, hogy sokszor képtelen vagy elismerni a hibáidat. Ez akkor is megnehezíti az életedet, amikor még csak alakul a párkapcsolatod, de ezzel párhuzamosan arra is képes vagy, hogy a végletekig húzd a szakítást – egyszerűen nem akarod elismerni, hogy hibáztál.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-03-09

Második hiba: Gyakran egészen más tempót diktálsz, mint amit mások követni bírnának. Igaz ez a párkapcsolatodra is! Sokszor nem vagy tekintettel arra, hogy a másik felednek egyszerűen túl gyorsak ezek a rohamléptek.

Harmadik hiba: Hajlamos vagy rá, hogy túlságosan belelovald magadat a karrieredbe, és mindennél előbbre helyezed a céljaidat, szemben a szerelemmel.

Bika

Első hiba: Nem arról vagy híres, hogy túlságosan kompromisszumkész lennél, és ezt a hiányosságodat tovább rontod azzal, hogy jellemző módon sosem magadban keresed a hibát.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Szörnyen konzervatív és hagyománytisztelő tudsz lenni, ami akár oda is vezethet, hogy olyan szerepeket erőltetsz rá a partneredre, amik elnyomják a személyiségét.

Így érthető, hogy nem tud kiteljesedni melletted!

Harmadik hiba: Hajlamos vagy arra, hogy birtokold a másik feledet, ami féltékenységi rohamokhoz és sok-sok konfliktushoz vezethet.

Ikrek

Első hiba: Sokszor nagyon szertelen és kíváncsi vagy, észre sem veszed, de a szerelmed nem tud veled érdemben kommunikálni, egyről a kettőre jutni, mert csak félig-meddig figyelsz arra, amit mond.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Nagyon félsz az elköteleződéstől, ezért nem oldódsz fel könnyen a kapcsolatodban, és arra is van esély, hogy a félrelépésben látod a kiutat.

Harmadik hiba: Nem vagy túlságosan eltökélt és kitartó a munkádban és a tanulmányaidban sem, nemhogy a párkapcsolatodban. Nyilván nincs kizárva, hogy boldog házasságban élj majd egyszer, de elég lassan nő be a fejed lágya.

Rák

Első hiba: Borzasztóan családorientált vagy, ezért gyakran már a hozzáállásoddal elriasztod a partnereidet, hiszen azonnal egyértelművé teszed, mik a jövőbeli terveid.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Nagyon függsz a párkapcsolatodtól, így erősen hangulatember vagy.

Sokszor felmerül benned, hogy a partnered esetleg elhagy, főleg akkor, ha – szerinted – nem érezteti kellőképpen a szerelmét.

Harmadik hiba: A párkapcsolatodban mindent egy lapra teszel fel, könnyen függőségi viszonyt alakítasz ki, és teljesen céltalannak, kilátástalannak érzed az életedet, ha esetleg szakításra kerül sor.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: