Oroszlán

Első hiba: Hiúságod és büszkeséged a párkapcsolatodban sem szorul a háttérbe. Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz annak, mit gondolnak mások rólatok, illetve gyakran többet vársz el a szerelmedtől, mint amit nyújtani tud.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: A magabiztos külső mögött érzékeny benső bújik meg: ugyan ezt nem szeretnéd kimutatni a szerelmednek, mégis elvárod tőle, hogy ápolgassa az egódat és a kedvedben járjon. Ha nem így tesz, rázúdítod a belső feszültségedet.

Mit taníthat neked a szerelmi bánat? – A csillagjegyek összetört szíveinek horoszkópja

Harmadik hiba: Nagyon fontosak számodra az anyagiak. Általában mindent megteszel azért, hogy a megfelelő luxust biztosítsd magad és a szeretteid számára, ám néha irreális elvárásaid vannak a kedveseddel szemben.

Szűz

Első hiba: Nagyon jellemző rád, hogy a saját hibáidat nem veszed észre, ellenben a partneredét azonnal – mindezt nem is féled a szemére vetni, folyton kritizálod.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Végtelenül maximalista vagy, ami a párkapcsolatodat illetően elsülhet jól és rosszul egyaránt: vagy semmi áron nem ereszted a szerelmedet, vagy meg sem próbálod megoldani a hibákat, mert attól tartasz, ha gondjaitok adódtak, az már vészjóslóan rossz jel.

Harmadik hiba: Könnyen megsértődsz, főleg akkor, ha a teljesítményedet vagy a hozzáállásodat bírálják.

A horoszkópod szerint ezért nem tudsz szakítani

Mérleg

Első hiba: Mindig mindenben a harmóniára törekszel, ezért jóformán értetlenül és tehetetlenül állsz akkor, amikor a párkapcsolati problémáitokat kellene megoldani. Hajlamos vagy rá, hogy sokkal jobban elkeseredj, mint az indokolt lenne.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Félsz konfrontálódni, ezért inkább a szőnyeg alá söpröd a gondokat ahelyett, hogy nyíltan felvállalnád őket és foglalkoznál velük.

Harmadik hiba: Sokszor túlérzékenyen reagálsz a szerelmed kijelentéseire, tetteire, hiszen te próbálsz mindig nagyon tapintatos és kedves lenni. Emiatt könnyen megsértődsz és ott is hatalmas problémát sejtesz, ahol tulajdonképpen semmi gond nincsen.

Skorpió

Első hiba: A végletek embere vagy, ennek megfelelően a szerelemben vagy odaadóan imádsz, vagy gyűlölsz. A legtöbb párkapcsolati problémád ebből adódik, ugyanis nagyon nehezen találod meg az arany középutat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Általában nem beszélsz az érzéseidről, hanem magadban lerendezel mindent, és a szerelmedet kész tények elé állítod. Akkor is, ha azok jók, vagy kifejezetten rosszak.

Harmadik hiba: Magadnak megköveteled a megbocsátást, de te képtelen vagy eltekinteni a hibáktól. Még évek múltán is ugyanazokat a sebeket hurcolod és hajlamos vagy arra, hogy bosszút állj – akár a társadon is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: