5. Mérleg

A Mérleg szívében mindenkinek van hely, az ő szeretete nem ismer határokat. Ha létezik csillagjegy, aki az érzelmi energiamezejével képes jobb hellyé tenni a világot, az egészen biztosan ő. Kedves, segítőkész és nagyon szeretetteljes, és az érzelmeit is képes egyensúlyba hozni.

6. Bika

A Bika talán nem is tudja, milyen elemi erővel vonzza az elveszett, bátortalan embereket. Ami már csak azért sem véletlen, mert a többiek érzik a benne lakozó hatalmas lelki erőt, ezért ösztönösen hozzá fordulnak segítségért. Érdemes használnia ezt a különleges tehetséget.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-20

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-20

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

7. Vízöntő

A Vízöntőt a többiek elsőre hidegnek, távolságtartónak látják, pedig valójában neki van a legmelegebb szíve. Álmodozó, intuitív énjét sokáig elrejti a többiek elől, ami csupán azért furcsa, hiszen ő maga is pontosan ebből meríti a lelki erejét.

8. Kos

Bár a többiek könnyen beleszeretnek a Kosba, ugyanolyan könnyen el is menekülnek tőle. Akad ugyanis valami a személyiségében, amit érdemes még fejlesztenie, vagyis hogy megélhesse, milyen erős és gyönyörű belülről. Nagyon is erős lehetne lelkileg, ha képes lenne hatékonyabban kontrollálni önmagát.