9. Oroszlán

Az Oroszlánt valójában a saját egója tartja rabságban. Addig nem élheti át a benne rejlő szépséget, és a valódi lelki erőt, amíg nem dolgozik az egoizmusán. Nagylelkű és önzetlen természete pontosan emiatt mások előtt is csak később mutatkozik meg.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. Ikrek

Az Ikrek csillagjegyet számtalan tulajdonságáért lehet szeretni, de valamiért mégis nehéz benne megbízni. Gyakran és váratlanul változtatja a hangulatát, sokszor felszínesnek tűnhet, és nem is mindenkor tartja meg az ígéretét. Talán ezek a tulajdonságok azok, amelyek nem teszik őt olyan vonzóvá mások szemében, és amelyekkel gyengíti önmagát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp január 24. péntek - Ez a nap nem várt meglepetéseket tartogat neked is!

11. Bak

A Baknak nem erőssége, hogy valóban és szívből megélje a pozitív érzelmeket. Hajlamos lehet a cinikus viselkedésre, amivel inkább eltaszítja magától a többieket. Pedig kiváló humora és szorgalma okán nagyon is szerethető csillagjegy, de az optimizmusát van még hová fejlesztenie.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

12. Skorpió

A Skorpió folyamatos féltékenykedésével és irigykedésével gyengíti saját magát, amivel bizonytalanságot kelt a többi emberben is. Pedig semmilyen veszélytől nem kell tartania, maximum a saját, negatív gondolataitól. A valódi érzelmeit nagyon mélyen elrejti, nem könnyű rajta kiigazodni, ezért is került éppen ő a lista legvégére.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: