9. Oroszlán

Az Oroszlánt valójában a saját egója tartja rabságban. Addig nem élheti át a benne rejlő szépséget, és a valódi lelki erőt, amíg nem dolgozik az egoizmusán. Nagylelkű és önzetlen természete pontosan emiatt mások előtt is csak később mutatkozik meg.

10. Ikrek

Az Ikrek csillagjegyet számtalan tulajdonságáért lehet szeretni, de valamiért mégis nehéz benne megbízni. Gyakran és váratlanul változtatja a hangulatát, sokszor felszínesnek tűnhet, és nem is mindenkor tartja meg az ígéretét. Talán ezek a tulajdonságok azok, amelyek nem teszik őt olyan vonzóvá mások szemében, és amelyekkel gyengíti önmagát.

Csütörtöki Horoszkóp

Csütörtöki Horoszkóp

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

11. Bak

A Baknak nem erőssége, hogy valóban és szívből megélje a pozitív érzelmeket. Hajlamos lehet a cinikus viselkedésre, amivel inkább eltaszítja magától a többieket. Pedig kiváló humora és szorgalma okán nagyon is szerethető csillagjegy, de az optimizmusát van még hová fejlesztenie.

12. Skorpió

A Skorpió folyamatos féltékenykedésével és irigykedésével gyengíti saját magát, amivel bizonytalanságot kelt a többi emberben is. Pedig semmilyen veszélytől nem kell tartania, maximum a saját, negatív gondolataitól. A valódi érzelmeit nagyon mélyen elrejti, nem könnyű rajta kiigazodni, ezért is került éppen ő a lista legvégére.

Forrás: