Jó ha ezt tudod a barátaidról:

Az egyik legegyszerűbb út egy másik személy szívéhez az, ha képesek vagyunk őt megnevettetni vagy közösen tudunk nevetni bármilyen dolgon, ami szóba kerül. Ahogyan az egyéb személyiségjegyeket illetően, úgy a humorérzék terén is léteznek egyedi sajátosságok a különböző csillagjegyeknél.

Hétfői Horoszkóp 2022-03-21

Ha kíváncsi vagy, hogy melyik csillagjegyet hogyan lehet levenni a lábáról, akkor olvass tovább.

Kos

Nem igazán érdeklik őket az apróbb poénok, inkább az igazi, szórakoztató, hangosan megnevettető abszurd vicceket szeretik. Ugyanakkor szeretnek játszani a képzeletükkel és hosszas beszélgetésekbe bocsátkozni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Számukra a viccnek intelligensnek kell lennie, nem pusztán üres badarságnak. Ugyanakkor egy hatalmas ölelés mindig jól jön náluk.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A csattanó az, amit mindenki a legjobban értékel egy viccben, ám az Ikrek olyanok, akik abban lelik örömüket, ha újra és újra megtapasztalhatják teljes poént. Ugyanakkor boldoggá teszi őket, ha kiszakadhatnak a mindennapi rutinból és világot láthatnak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezekkel a csillagjegyekkel pokoli a szakítás

Rák

Minden egyes helyzetnek képesek meglátni a vicces oldalát, még a legátlagosabbaknak is, csak a stílusukat kell eltalálni. Ugyanakkor ők is fel tudnak oldódni egy érzelemteli ölelésben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: