A szerelem vak, az ellentétek vonzzák egymást. Ki ne hallotta volna ezeket a mondatokat? A horoszkóp szerint a zodiákusban egymással szemben álló csillagjegyek annyira különböznek, hogy éppen ezért habarodnak egymásba. Szerelmükből nem hiányoznak a kihívások...

A Kos és a Mérleg párkapcsolata

A Kos energikus, lelkes, erős benne a küzdőszellem, nem mellesleg heves természetű. Ő az, aki folyamatosan a legjobbat szeretné kihozni magából. A Mérleg vele ellentétben bájos és nagyon kedves, aki leginkább a harmóniára törekszik. A Mérlegre ösztönzőleg hat a Kos, akinek vehemenciáját és a mindenáron győzni akarását tapintatosságával képes tompítani. A két csillagjegy a helyén tudja kezelni a másikat, így kialakulhat egyfajta egyensúly közöttük. A kérdés mégis az, mennyire tudják visszafogni magukat, hogy ne a párkapcsolaton belüli vezető szerep megszerzése legyen a céljuk. A Mérleg jóval nyugodtabb a Kosnál, lassú tempója viszont nagyon idegesíti a Kost. Ám amint változtat a Kos a magatartásán, és a győzelem helyett a tisztességes versenyt választja, a Mérleg mélyen magába szívja a Kos energiáját, a két ellentétes csillagjegy valódi szerelemre találhat egymásban.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Az Oroszlán az interneten találhatja meg élete nagy szerelmét

A Bika és a Skorpió szerelme

A Bika meglehetősen makacs típus, ugyanakkor megbízható, alapos és érzéki. A Skorpió is makacs és érzéki, ám jóval érzelmesebb a Bikánál. Mindketten szorgalmasak és eltökéltek, és nem telepednek rá a másikra. A Skorpió biztonságban érzi magát a Bika védőszárnya alatt, míg utóbbit lenyűgözi a Skorpió ösztönös természete, a szenvedélye. Mindkét csillagjegy szülötte kínosan ügyel a magánszféra háborítatlanságára, érzelmeiket, érzéseiket nem tárják a nagy nyilvánosság felé, inkább megtartják egymásnak. Alkalmazkodók, párkapcsolatuk kifejezetten jól működhet, miután mindketten megbizonyosodtak, hogy párjuk valóban olyannak látja őket, amilyenek. Mindketten hűségesek, kitartó csillagjegyek, eszük ágában sincs megcsalni a párjukat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: