Az Ikrek és a Nyilas párkapcsolata

Az Ikrek türelmetlen természetű csillagjegy, aki ugyanakkor nagyon élvezi a társaságot, a Nyilas gyors felfogású, higgadt és kreatív típus. Mindkettőjüket elvarázsolja a másik gondolkodásmódja, rajonganak a kalandokért, kíváncsiak, szinte szívnak magukba minden információt a körülöttük lévő világból. Szeretnek utazni, ám a különbözőségük ezen a téren is megmutatkozik: az Ikrek az utolsó pillanatban dönt az utazásról, míg a Nyilas már hónapokkal az indulás előtt, az utolsó részletekig megtervezi az utat. A Nyilas segít az Ikreknek, hogy két lábon a földön járjon, és ne térítse el semmi sem céljától, az Ikrek pedig ösztönzőleg hat a Nyilasra. Nem mellesleg, mindketten hihetetlenül szórakoztatónak, és elragadónak tartják a másikat. Nem véletlenül működik nagyon is jól a párkapcsolatuk.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák és Bak szerelme

A Rák érzékeny, védelmező és két lábbal jár a földön, a Bak megbízható, fegyelmezett, gyakorlatias, lojális, nagyon kitartó és hűséges, amivel elnyeri a Rák bizalmát, aki így hajlandó őt közel engedni magához. A fontossági sorrendjük, az értékeik is nagyon hasonlók: család, tisztelet, hűség – a mottójuk is lehetne. Ugyanakkor míg a Bak merev és nem szívesen változtat a jól bejáratott dolgokon, addig a Rák nagyon is hajlana a változásokra. Jóval érzelmesebb és empatikusabb a racionálisabb és érzelmileg visszafogottabb Baknál, akinek időre van szüksége, hogy megértse párját ezen a téren. Nem kevés türelemre lehet szükség kettejük összecsiszolódásához, de valójában nem reménytelen a szerelmük.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek rettegnek az elköteleződéstől

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: