Az Oroszlán és a Vízöntő párkapcsolata

A Vízöntő független, egyedi és nem érdekli, mit gondolnak róla mások. Az Oroszlán szinte szomjazik a környezete elismerésére, a megkülönböztető figyelemre és szeretetre. Mindketten dinamikusak, tele vannak energiával, maximálisan élvezik az életet, mindenből a lehető legjobbat és legtöbbet szeretnék kihozni. Ám mindegyikük másképpen fejezi ki érzéseit: az Oroszlán dicséretekkel, a Vízöntő tettekkel. Kettejük párosa ugyan erőt sugároz, viszont nagyon nehezen képesek olvasni a másik megnyilvánulásaiból. Az Oroszlán úgy érezheti, párja nem is szereti őt eléggé, a Vízöntő pedig nem mindig tud mit kezdeni az Oroszlán hatalmas érzéseivel. Erősen vonzódnak egymáshoz, de kétséges, mennyire marad tartós a párkapcsolatuk.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz és a Halak párosa

A Szűz gyakorlatias, fegyelmezett, pontos, míg a Halak művészi hajlamú, romantikus és szabad szellemű. A két csillagjegy mégis jól kiegészíti egymást: a Szűz ellenőrzi, hogy párja időben befizette a csekkeket, míg a Halak minden nap megállítja társát, hogy megszagoltassa vele a rózsáit. A Halak rendetlen, a Szűz katonásan precíz, amiből akadnak ugyan viták, nézeteltérések közöttük, de valahogy mindig képesek túllépni a problémákon. A Szűz toleráns, a Halak szeszélyes, együtt azonban, felváltva vezetve, kiváló csapatot alkotnak. A Szűz érzelmeit megtartja magának, titokban ugyanakkor csodálja a Halakat eltúlzott romantikus megnyilvánulásáért. A Halak pedig igyekszik kiérdemelni a Szűz szeretetének megnyilvánulásait.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: