Nyilas (november 22 – december 21): Kos és Halak

A Nyilas spiritualitáshoz való kötődése talán a legmélyebb az összes csillagjegy közül, éppen ezért könnyebben találja meg a közös hangot a többiekkel is. Igazán különleges kapcsolata a Kossal és a Halakkal alakul ki.A Nyilas és a Kos valódi felfedezők, folyton keresik az igazságot, új projekteket próbálnak megvalósítani együtt. A Halakkal a belső gondolatok, megérzések hozzák össze a Nyilast. Nem véletlenül, hiszen mindketten erősen vonzódnak a megmagyarázhatatlan dolgok, rejtélyek felé.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Bármivel is töltse ma napja nagy részét, szíve szinte egész biztosan máshová húzza majd, kedves Halak. Maradjon veszteg és álljon helyt, de csak addig, ameddig okvetlenül szükséges, aztán igyekezzen ahhoz, akit szeret! Az élet túl rövid a túl sok munkához, ön így is nap, mint nap derekasan helytáll...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak lélekpárja a Bika és a Vízöntő

A Baknak szüksége van rá, hogy időnként kiszakadhasson a mindennapok mókuskerekéből, amelyhez gyakran a spiritualitást választja. A Bika és a Vízöntő pedig segíthet neki ebben. A Bika és a Bak is igyekszik egyensúlyt tartani a munka és a család, illetve szabadidő között, így tökéletesen megértik egymást ezen a téren, hiszen mindkettőjüket ugyanazok a gondolatok foglalkoztatják. A Vízöntő és a Bak számára is fontos az elmélyülés, a belső béke megtalálása, közösen ezt a gyakorlatukat igazán magas szintre emelhetik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-01-15

A Vízöntő lelki társa a Mérleg és a Bak

A Vízöntő gyakorlatias, két lábbal a földön álló csillagjegy, a Mérleg és a Bak mellett ugyanakkor új oldaláról fedezheti fel önmagát. A Mérleg és a Vízöntő szinte egész nap képesek beszélgetni, csevegni, témahiányban sosem szenvednek, ám mindig tudják, mikor van a másiknak szüksége a nyugalomra. Bármennyi idő is telik el az utolsó társalgásuk óta, ott tudják folytatni, ahol utoljára abbahagyták. A Vízöntő a Bak mellett találja meg az egyensúlyt a munkában, a feladatokban. Pontosan tudják, mire van szüksége a másiknak, ezért az eredmények mellett nagyon mély lelki kapcsolat is alakulhat közöttük.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak lélektársa a Rák és a Skorpió

Spiritualitás terén a Halak mondhatni otthon érzi magát, ám ettől függetlenül neki is szüksége van a lelki társra. A Rák és a Halak között nagyon szoros és mély kapcsolat alakulhat ki, hiszen mindketten érzékenyek, az ösztöneikre, a belső megérzésekre hallgatnak a mindennapokban. A Skorpióval együtt valódi biztonságban érzik magukat, és ők pontosan ebben a szoros kapcsolatban találják meg a lelki békéjüket, a nyugalmat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagyon magas lehet energiaszintje, kedves Halak, aminek következtében, nehézkes lesz két lábbal a földön maradni, azonban, mindenképpen érdemes, mert hárulhat ma önre néhány fontos döntés, amelyeket jobb, ha a realitásokra alapoz, még akkor is, ha csábítóbb lenne egy pozitívabb, elrugaszkodottabb látásmód!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: