Nyilas: Kos és Halak

Szenvedélyes kapcsolatot alakíthatnak ki a Kosokkal, hiszen mindketten szeretnek szórakozni, szeretik a kalandokat. A Halakkal ezzel szemben inkább filozófiai kapcsolat alakulhat ki az elmélkedés, a közös gondolkodás révén.

Bak: Bika és Vízöntő

Képesek a Bikákkal keményen dolgoznia azon, hogy harmóniát és kiegyensúlyozottságot teremtsenek az életükben – ebben a lelki kapcsolat mellett a művészetek lehetnek a segítségükre. A Vízöntővel még ennél is mélyebb, lelki és szellemi kapcsolat alakulhat ki.

8 csillagjegy, akiknek az év legszebb hónapja lesz a november

8 csillagjegy, akiknek az év legszebb hónapja lesz a november

Minden új hónap, új reményekkel tölt el. Most megtudhatod, hogy mit tartogat számodra a novemberi hónap! Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, biztosan nem telik el események nélkül számodra a november!

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő: Mérleg és Bak

A Mérleggel szinte egész nap tudnának beszélget, soha nem fogynak ki a témákból mmég akkor sem, ha hosszú éveken keresztül nem tartották a kapcsolatot. A Bakokkal megérhetik egymás határait, kiegyensúlyozott és jól működő kapcsolat jöhet létre kettejük között.

Halak: Rák és Skorpió

A Rákokkal a legmélyebb lelki és szellemi szinteket is képesek lehetnek elérni a Halak jegy szülöttei, hiszen mindketten rendkívül érzékenyek és intuitívak. A Skorpiókkal pedig kiegészítik egymást, mindketten biztonságban érezhetik magukat a másik mellett.

Forrás: