Skorpió

A Skorpiók szintén vízjegyűek, és bár az idő nagy részében tudják kontrollálni az érzelmeiket, ha ez valamiért mégsem sikerül, az olyan, mintha a hurrikán, a földrengés és a cunami egyszerre csapna le… Azokat sodorja el a legjobban, akik közel állnak hozzájuk – ez a kibillenés jelentkezhet fagyos düh, bosszú vagy hirtelen kitörés formájában, de akik ismerik őket, tudják, hogy legtöbbször túl kell esniük ezen ahhoz, hogy visszatérhessenek az egyensúlyi állapotba. A legjobb, ha ilyenkor hagyjuk, hogy kitombolják magukat, és inkább odébbállunk egy kis időre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilasok olyan értelemben instabilak érzelmileg, hogy reakcióik gyakran következetlenek. Míg egyik nap valamire fellelkesülve és mosolyogva reagálnak, addig lehet, hogy ugyanarra egy másik napon unott vagy épp ingerült válasz érkezik tőlük. Ezt leginkább az elmeállapotuk befolyásolja – ha valami nagyon leköti a gondolataikat, vagy fejben képtelenek a jelenre koncentrálni, az látványosan kihat az érzelmeikre is, amit sokan magukra vesznek. Ám ha valaki jobban megismeri őket, egy idő után már tudni fogja, hogy ez nem ellene szól. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-30

Halak

Mivel a Halak az egyik legerősebb vízjegy, náluk még intenzívebben érződnek a korábban említett hatások. Ráadásul egy különösen érzékeny csillagjegyről van szó, szülötteire nagy hatással van a környezetük érzelmi állapota is, könnyen átveszik mások hangulatát, legyen az jó vagy rossz. Intuitív személyiségek, és megérzéseik könnyen hatalmukba keríthetik őket. Általában művészi beállítottságúak, éppen azért, mert a művészetek útján könnyebben ki tudják fejezni rendkívül színes érzelmi világukat. Ha azonban nincs egy ilyen csatorna, amelyen levezethetnék hullámzó érzelmeiket, akkor könnyen felborulhat az egyensúly.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: