Skorpió

A Skorpiók intuíciója különösen más emberekkel kapcsolatban működik. Gyakorlatilag pillanatok alatt képesek megállapítani, ha valaki hazudik. Nem számít, mit és hogyan ad elő a másik, a Skorpiók rögtön tudják az igazságot. Meg lehet próbálni, de nem érdemes kísérletezni azzal, hogy bárki is becsapjon egy Skorpiót, mert az szinte azonnal kiderülhet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei soha semmit nem hagynak figyelmen kívül akkor sem, ha a megérzéseikről van szó. Észrevesznek minden apró részletet a körülöttük lévő világban, még azokat a dolgokat is észlelik, amik mások számára láthatatlanok. Persze nem tudják megállni, hogy ezeket a dolgokat is kielemezzék, gyakran túlzásba is esnek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-03-04

Mérleg

A Mérlegek szupertudatosak minden helyzetben: önmagukkal, a gondolataikkal, az érzéseikkel kapcsolatban és azzal is, hogy éppen mi történik körülöttük. A megérzéseik révén tudatában vannak az életükben megbújó lehetséges veszélyeknek is, emiatt kevésbé optimisták. Képesek meglátni a dolgok másik, sötét oldalát is, annak bonyolultságát. Minden szemszögből megvizsgál mindent mert tudju, hogy nem csak fekete és fehér létezik, hogy semmi sem olyan egyszerű.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: