Ezek a csillagjegyek szinte vonzzák a kisebb-nagyobb szerencsétlenségeket. Például folyton nekimennek valakinek, ők azok, akik leöntik kávéval a kollégákat, vagy teljesen véletlenül borítanak fel tárgyakat. Ha te is az „ügyetlenek” közé tartozol, íme néhány szuper tanács a horoszkóp jóvoltából.

A Nyilas

Nyilas jegyűként szinte sehol sem vagy biztonságban, hiszen bárhol egy pillantás alatt baleset szenvedő alanyává válhatsz. A legveszélyesebb színtérnek a konyha ígérkezik, ami a kések, a villák, a forró víz otthona, minden, ami vágást, forrázást okozhat. A fürdőszobában a szappan könnyen belemehet a szemedbe, ami még a kisebb bosszúságok közé tartozik, a vizes padlótól viszont jobb távol tartani magad. A nappalit ne is említsük! Hányszor mentél neki a dohányzóasztalnak úgy, hogy a rajta lévő dolgok a földre zuhantak, nemritkán a lábujjadra? A horoszkóp tanácsa nem is lehet más, mint hogy lassíts, mindent végezz nyugodtan, kapkodás nélkül, mert így véget ér a rémálom, hiszen a figyelmetlenséged állandóan sérülésekkel jár.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

Nincs könnyű dolgod Halak jegyűként neked sem. Rengeteg idődet és energiádat veszi el, hogy bocsánatkérések özönével árasztod el a körülötted lévőket: az egyikkel összeütköztél, a másiknak leöntötted a ruháját, a harmadiknak eltörted valamelyik tárgyát. Próbálsz óvatos lenni, ám úgy tűnik, mintha üldözne a balszerencse. A barátaid és a szeretteid tisztában vannak az ügyetlenségeddel, és megtanulták, miként előzzék meg a bajt: a törékeny, értékes tárgyakat igyekeztek biztonságba helyezni előled. Csöppet sem viseled jól a „balkezességedet”, mégis úgy tűnik, nem sok mindent tehetsz ellene. Talán annyit, hogy megfogadod a horoszkóp tanácsát: hibáiddal együtt szereted magadat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: