A Rák

Rák jegyűként az ügyetlenséged kisebb mértékben fizikai, nagyobb arányban érzelmi dolgokhoz köthető. Egyik jellegzetességed, hogy hajlamos lehetsz meggondolatlanul megszólalni, ekkor pedig olyasmi is kicsúszik a szádon, amit abban a pillanatban jobb lenne visszaszívni. Mondhatnád, honnan tudhattad volna, hogy az egyik barátod elvált? Legközelebb érdemesebb lenne előbb felmérni a helyzetet, mielőtt agyondicséred a barátod exét. Igaz, szándékosságról szó sincs, ám valahogy mégis rosszul sülnek el a dolgok. A horoszkóp javaslata szerint légy egy kicsit óvatosabb, megfontoltabb és diplomatikusabb. Akkor nem lesz baj.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Ikrek jegyűként imádsz sztorizgatni, különösen a népes társasági eseményeken, ahol aztán úgy beleéled magad a történetbe, hogy szinte az egész testeddel mesélsz. A gond ezzel csak annyi, hogy olyan vehemensen gesztikulálsz, hogy közben valakinek a kezéből kivered a poharat, avagy ledöntesz valamit az asztalról. A környezeted mindenesetre már alkalmazkodott ehhez: a drágább borokat, üvegpoharakat biztonságba helyezik, és igyekeznek olyan ruhát felvenni, amiért nem olyan kár, ha folt esik rajta. A horoszkóp javaslata szerint érdemes lenne valahogy leszoknod a váratlan és heves mozdulatokról, a teátrális gesztusokról, mert azzal a „balesetek” számát is mérsékelhetnéd.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-02-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: