A Szűz

Szűz jegyűként úgy véled, a félelem legyőzésének legjobb módja, ha szembeszállsz vele. Mindez pedig nálad azt jelenti, ha látsz egy vizes padlóra figyelmeztető táblát, netalán valaki megkér, hogy üvegpoharakkal teli tálcát vigyél valahova, kapsz az alkalmon. Szinte rákényszeríted magad, hogy véghezvidd bármiféle „baleset” nélkül. De mi történne, ha másik útvonalat választanál, és mégsem a vizes padlón próbálnál átkelni? Hidd el, ez még nem a megfutamodás jele. A horoszkóp javaslata szerint nyugodtan hallgathatsz az eszedre, és ne akard folyamatosan bizonyítgatni magadnak, hogy meg tudod csinálni. Tudod, bizonyos dolgok nem érnek annyit, hogy elessél, nekimenjél, netalán összetörd magad.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg

Mérleg jegyűként csetlés-botlásaid az életed jeles napjaira emlékeztetnek téged. Emlékszel, amikor megbotlottál a bizonyítványosztáson? Avagy kilöttyintetted a pezsgőt az esküvői pohárköszöntő alkalmával? Volt olyan születésnapod, amikor nem öntöttél le valakit, nem estél el, és nem löktél fel senkit? Olyan vagy, mint egy cica, aki folyton lever valamit az asztalról, vagy a kiselefánt a porcelánboltban. A környezeted ugyanakkor elnézi neked a csetléseket, mert a szíved nagyon is a helyén van. Rossz hír viszont, hogy kevés az esélye, hogy bármiféle fontosabb eseményt megúszhass kisebb balesetek nélkül. A horoszkóp tanácsa ezértcsak annyi: vigyázz magadra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2020-ban ez az 5 csillagjegy lesz a legszerencsésebb: Ők különösen várhatják az új évet

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: