Rák

A Rákkal nem azért nehéz szakítani, mert dölyfös, hiú, vagy éppen bosszúra éhes, hanem mert a lelked legmélyéig hatoló bűntudatot tud felébreszteni benned. Szörnyen bele tud rokkanni a szakításba, hiszen neki mindene a szerelem, a család, a biztos párkapcsolat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ő mindent egy lapra tesz fel, folyton a szívére hallgat, nem csoda hát, hogy totálisan kiborul a szakítás tényének hallatán.

Sokszor évek alatt jut el a lezárás szintjére, és még ekkor sem mondhatjuk, hogy teljesen figyelmen kívül tudja hagyni a történteket vagy az érzelmeit.

Mindeközben gondoskodik arról – nem feltétlenül tudatosan, bár erre is van esély –, hogy te is kellően rosszul érezd magadat, amiért ilyen „gonoszságra" vetemedtél vele szemben.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: