A horoszkóp szerint ezeknek a csillagjegyeknek nem könnyű a kedvére tenni. Ők ugyanis meglehetősen nagy követelményeket állítanak a férfiak elé, ezért csak ritkán elégedettek úgy igazán. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Halak

A Halak hölgy hajlamos igen magas igényeket támasztani a férfiakkal szemben. Kiszámíthatatlannak tűnhet, mert folyton változik a hangulata. Ő a rekorder abban is, hogy az életet nehéznek, küzdelmesnek éli meg. Feláldozza magát, belebújik a mártírszerepbe, de valójában gyakran ő maga sem tudja, mit is szeretne igazán, vagy mi az, ami igazán boldoggá tenné. Pedig alapvetően kedves, nagyon szerethető és igazán különleges csillagjegy, a szívéhez ugyanakkor nehéz megtalálni a helyes utat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg

A Mérleg hölgyet lehetetlen küldetés meghódítani az olyan tulajdonságok nélkül, mint az  iskolázottság, udvariasság, a szépség iránti fogékonyság és persze a kisugárzás. Nem véletlenül várja el mindezt a jelentkezőktől, hiszen ő maga is rendelkezik ezekkel az ismérvekkel. Nem mellesleg ő nem egy akar lenni a párkapcsolatok között – ő az egyetlen akar lenni. Szóval, olyan férfira vágyik, akinek ő a legfontosabb és az első.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: