A Nyilas

Nagy valószínűséggel a kaland és a természet iránti vágy hozta össze egykor a Nyilas hölgyet korábbi szerelmével, így reméli, ez a közös passzió fogja őket ismét egyesíteni. A szakítás után, amennyiben exe visszaszerzése a cél, igyekszik olyan programokat szervezni, ahol nagyobb társasággal vagy akár kettesben is együtt lehet vele. A cél, hogy a férfi ráeszméljen, mennyire hiányzik neki az együtt töltött idő.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak

A Bak hölgy született stratéga. Ő ugyanis briliáns és igazán ötletes módját választja, hogy visszahódítsa egykori kedvesét. Úgy gondolja, szakítani, aztán személyesen „kopogtatni” az ajtón, meglehetősen kockázatos, amivel könnyen bolondot csinálhat magából. Így nem marad más az ex megkörnyékezésére, mint legjobb barátjánál „piros pontot szerezni”, hiszen ő az, aki igazán hatni tud a másik férfire.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így jönnek ki egymással – vagy nem – az azonos csillagjegyek

A Vízöntő

A Vízöntő hölgy kiváló kommunikációs képességekkel rendelkezik, éppen ezért aligha valószínű, hogy esetében ajtócsapkodással, tányérdobálással és üvöltözéssel érne véget a kapcsolat. Éppen ezért, amikor exszerelmét szerezné vissza, a megoldást a beszélgetésekben látja. Mindennap egy kicsivel több csevej, amely először jelentéktelen témákról szól, aztán idővel hosszabbodik, míg az ex ráeszmél, mennyire hiányoznak neki az éjszakába nyúló eszmecserék.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

A Halak hölgy is rendkívül találékony, nem mellesleg kreatív is, így nem csoda, hogy számos verssel, arcképpel lepte meg egykoron a kedvesét. A szakítást az esetek többségében nem viseli könnyedén. Amikor az exe visszaszerzése a cél, ugyanezt a jól bevált utat választja. Verseket ír, fényképet küld, kedvenc dalával lepi meg őt, hiszen pontosan tudja, egykori partnere a gyermeki énjének úgysem tud ellenállni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: