OROSZLÁN

Semmi sem állhat az utadba, ha egyszer eldöntöd, hogy végérvényesen felszámolsz egy problémát. Ezt leginkább erőből oldod meg, mert nagyon sok energiával rendelkezel, és az ellenfeleidnek még választási lehetőséget sem adsz. A végsőkig harcolsz, ami a tiéd, és mindig a legjobb pillanatban indítod a támadást, így a siker szinte minden esetben garantált. A gondolkodásod olykor meglehetősen merev, és a memóriád sem túl jó, ezért olyan dolgokra nem fogsz emlékezni, amelyek számodra nem fontosak.

SZŰZ

Ha megtörténik a baj, az első gondolatod az, hogy vajon hol és miben hibáztál. Náladnál senki sem tud részletesebb elemzést készíteni, logikus és pragmatikus vagy. Minden lépésedet előre kiszámítod, mindig felkészült vagy. Olykor hajlamos vagy túldramatizálni a helyzeted, ami nem tesz jót a problémás helyzet kezelésének.

Heti szerelmi horoszkóp: február 15-21.: Izgulsz?

MÉRLEG

Neked gyakran van szükséged külső segítségre, hogy sikeresen megoldj egy problémát. Diplomatikus vagy, aki a harmónia megteremtésére törekszik. Szeretsz társaságban lenni, nagyon kreatív vagy. A kényelmetlen helyzetekben gyakran elhatárolódsz, így védve magadat.

SKORPIÓ

Rendkívül nagy önuralommal rendelkezel, és ennek köszönhetően szinte mindig, minden helyzetből győztesen kerülhetsz ki. Az intelligenciád is sokat segít a problémák megoldásában. Számodra a krízishelyzetek előnyösek is lehetnek, mivel ezáltal képes leszel fejlődni, és tudatosabban használni az erődet. Mindenkinél jobban látod az összefüggéseket, ezért hatékonyabban és gyorsabban tudsz reagálni a krízishelyzetekre. Jó pszichológus, vagy nyomozó válna belőled.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: