Oroszlán:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan váratlan dolgok, amelyek miatt talán át kell szervezned a napjaidat. Megeshet, hogy semmi sem megy a korábbi rutin szerint, és ez most kissé idegessé tehet. Rendkívül balesetveszélyes a hét, nézz a lábad elé, és ne rohanj, ne kapkodj. A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet jöhet létre. El kell gondolkodni a hogyan továbbon…

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a viszonyotok még erősebbé, szinte eltéphetetlenné válhat. Akivel most hoz össze a sors, azzal a karma láthatatlan szálai köthetnek össze benneteket. Pénzügyek miatt feszült helyzet jöhet létre. De az is lehet, hogy a rokonok között van olyan személy, akinek a viselkedése miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben.

Te tudod mi okozza majd a végzeted? Csillagjegyed szerint ez van megírva a sorsodban

Te tudod mi okozza majd a végzeted? Csillagjegyed szerint ez van megírva a sorsodban

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy előbb vagy utóbb eljön a vég. El kell fogadnunk, és nem szabad tragikusan felfognunk a dolgot, mert úgysem tudunk semmit tenni ellene. Az alábbiakban néhány humoros megfogalmazást láthatunk, “megtudhatjuk”, hogy cs

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki iránt többet érezhetsz szimpátiánál. De az is lehet, hogy olyan valaki iránt érezhetsz gyengéden, aki foglalt. Persze ez téged nem akadályoz meg abban, hogy elcsábítsd… Ha párkapcsolatban élsz, vitára van kilátás. Ha vásárolsz, vagy adventi vásárban múlatod az idődet, akkor vigyázz az értéktárgyaidra.

Skorpió:

A házasságok, régi együttélések szakítópróba elé kerülhetnek, és minden esély meglesz arra, hogy végleg búcsút vegyetek egymástól. Nincs értelme tovább húzni a dolgot, különösen akkor nem, ha belépett az életetekbe egy harmadik személy. Rendkívül jól tudsz kommunikálni, régi, talán eddig szőnyeg alá söpört dolgok is megoldásért kiáltanak. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj.