Nyilas:

Óriási terhek nehezedhetnek ezen a héten a válladra. Még az is lehet, hogy olyan elvárásoknak kell megfelelned, amely miatt szorongóvá válhatsz, amely miatt nehezebben jöhet álom a szemedre. Viszont pénzügyek dolgában a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt is jelenti, hogy anyagilag roppant előnyös helyzetbe kerülhetsz. A baráti kapcsolatok között van olyan, amely nem állja ki a próbát.

Bak:

Hallatlanul nagy energiákkal rendelkezhetsz a mai napon. Még az is lehet, hogy régi problémának a végére tudsz most végérvényesen pontot tenni. Ám olyan dolog is eljuthat a fülecskédbe, amely miatt az egyik döbbentből a másikba eshetsz. A munkahelyeden hirtelen olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha változtatni szeretnél, még várj egy kicsit.

Ez a csillagjegyed? Akkor még ebben az évben őrült szerelembe esel

Ez a csillagjegyed? Akkor még ebben az évben őrült szerelembe esel

Erre a 2 csillagjegyre „zuhan rá” váratlanul a mindent elsöprő szerelem.

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő:

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, miszerint közös lónak túrós a háta. Vagyis senkivel – még a legjobb baráttal sem! – nem szabad közös ügyletbe bonyolódni, mert biztos lehetsz benne, hogy anyagilag te fogod húzni a rövidebbet. A barátok, jó ismerősök között valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a hét.

Halak:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyeket nehezebben tudsz kezelni. De az is megeshet, hogy plusz feladatot vállalsz, mert a pénzre mindennél nagyobb szükséged lehet. Megeshet, hogy a felettesed állhat elő olyan dolgokkal, amelyekkel nem értesz egyet. Ám nem vagy olyan helyzetbe, hogy ennek hangot adj. Várj, az idő neked dolgozik. Tudod, semmi sem tart örökké.

Forrás: