Az Oroszlán férfi kompenzál

Az Oroszlán férfi erős jellem, meglehetősen magas az önértékelése, ami ugyanakkor könnyen kipukkadhat. Amikor gyengeség, félelem keríti hatalmába, az erősségeire koncentrál, ezáltal próbálja újraépíteni az önbizalmát. Így képes elterelni figyelmét az érzékeny pontjáról, még a hencegésre is hajlamos, hogy palástolja a bizonytalanságát. A stresszes helyzetekben ugyanakkor képes kellő odafigyeléssel, tudatosan cselekedni, ami a pozitív védekező mechanizmuskövetendő példája.

Az Oroszlán nő levezeti a feszültséget

Mint a tűz jegyűek általában, az Oroszlán nő is szenvedélyes, tele komoly érzelmekkel. A stresszes helyzetekre ő is az egyik legpozitívabb választ adja. Amikor ugyanis szorongás, félelem, feszültség, stressz éri, mindig cselekvéssel vezeti azt le. A művészetben, a harcművészetben éli ki magát ahelyett, hogy erőszakkal válaszolna az őt ért sérelmekre. Ezzel az érett hárító mechanizmussal a lelkében felgyülemlett negatív érzelmek egészséges úton távoznak.

Ez a legvonzóbb tulajdonságod - A csillagjegyed elárulja, mivel hódítod meg Őt

Ez a legvonzóbb tulajdonságod - A csillagjegyed elárulja, mivel hódítod meg Őt

Jól tudjuk, hogy a különböző csillagjegyű emberek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, de vajon mely vonásokkal tudod meghódítani a másik nemet? Mi az, amire akár már az első randin felfigyelhet a kiszemelted? Vajon a kedvességeddel veszed le a lábáról v

Cikkajánló Tovább olvasom

A Szűz férfi elszigeteli magát a stressztől 

A Szűz férfi nem túlzottan érzelmes típus, így amikor stresszhelyzettel kell szembenéznie, a fenyegető dolgokhoz tárgyilagosan, hideg fejjel közelít, ezáltal próbálva elszigetelnie magát a problémától. Ebbe belefér, hogy olyan témákról kezd el beszélgetni, amellyel intelligensnek, magabiztosnak tűnik, mint ahogy az is, hogy olyan értelmetlen szakzsargont használ, amellyel ellöki magától a másik embert.

A Szűz nő passzív agressziót vet be

A Szűz nő szorgalmas és talpraesett, ám ha érzelmekről van szó, nagyon intenzíven, szenvedélyesen éli meg azokat. Ugyanakkor nem jellemző rá, hogy az érzéseinek, különösen a haragnak utat engedjen, inkább magába folytja. Ez pedig fel nem vállalt konfliktushoz, rejtett agresszióhoz vezet a másikkal szemben. Valójában tudattalanul kelt a másikban kellemetlen érzéseket, bűntudatot.