A Mérleg férfi áltatja önmagát

A Szűz férfihez hasonlóan a Mérleg férfi is érzelemmentesen próbálja a stresszes helyzeteket kezelni. Ahelyett, hogy szembenézne döntése következményeivel, és levonná a negatív következtetéseket, inkább eltorzítja a valóságot, megkérdőjelezi a tényeket, a saját nézőpontja szerint formálja a tényeket.

A Mérleg Nő az önzetlenséggel védekezik

A Mérleg nő kifejezetten éretten kezeli az őt ért támadást, a stresszt. Védekező mechanizmusa valójában az önzetlen viselkedés. Érzékeny, törődő csillagjegyként másokra figyel, a többiekről gondoskodva vezeti le a feszültséget, a fájdalmat. Az Oroszlán nő reakciója mellett az övé a lelkileg legegészségesebb hárító módszer.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-08

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-08

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

A Skorpió férfi hazugságokba menekül

Skorpió férfinél talán senki más sem tud profibb módon hazudni. Stresszes helyzetekben azt használja, amiben kiváló, vagyis hazudik környezetének, és persze egyúttal saját magának is, ezzel próbálva elejét venni a kritikának, az érzelmi zűrzavarnak. Ironikusnak tűnhet ugyanakkor, hogy pontosan ő az, aki gyűlöli a hazudozókat, ám hasonlóan a Bikához és az Oroszlánhoz, ő is akaratosabb és makacsabb annál, mintsem hogy szembenézzen az igazsággal.

A Skorpió nő mellébeszél

Hasonlóan férfi társához, védekezésként a Skorpió nő is a hazugságokba menekül, ám ő ezt tudattalanul teszi. Ha bármi szerencsétlenség, stressz éri, fejben mintha automatikusan egy „másik lemezre váltana”, mellébeszél, hárít, tagad.