5 – Szarvas (05.21 – 06.20)

Ismeretes a jó humorérzékéről és a kreatív, inspiráló természetéről. Mindig képes felvillanyozni a környezetét szellemes és érdekes megjegyzéseivel. Szeretnek körötte lenni az emberek. Bárkivel képesek bármiről beszélgetni, nagyon sokoldalúak. Mindig a középpontban vannak, még akkor is, ha nem tesznek érte semmit.

Jól kijön velük: holló, vidra

6 – Harkály (06.21 – 07.21)

Segítőkész, nagyon jó hallgatóság és tele van empátiával. Mindig meghallgatja a problémáidat, támogat, megnyugtat és tanácsot ad, ha arra van szükséged. Nagyon jó barát, szerető pár és megértő szülő. Mélyen romantikus és hűséges.

Jól kijön velük: kígyó, hód, farkas

7 – Lazac (07.22 – 08.21)

Ismert a kreativitásáról, a jó intuícióiról és az energikusságáról. Nagyon magabiztos és pontos a munkájában. Szinte képes fertőzni a lelkesedésével, ami kiváló motivációs személyiséggé teszi. Nagyon közvetlen, könnyedén alakít ki új kapcsolatokat. Nagyon intelligens és jószívű.

Jól kijön velük: bagoly, sólyom

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-02-08

8 – Medve (08.22 – 09.21)

Mindig megmondja az őszinte véleményét és nem fog kertelni. Nagyon gyakorlatias és a földhöz ragadt. Hatalmas szíve van és nagyon nagylelkű. Talán visszafogottnak és szerénynek tűnik, de ha egyszer közel kerülsz hozzá, kiderül, hogy mennyire szeretnivaló. Türelmes és jó modorú, jó mentor és tanár tud lenni.

Jól kijön velük: liba, hód

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: