Sokan teszik fel maguknak a kérdést, vajon a megfelelő úton járnak-e, netán azt, hogy miben kell fejlődniük. A zodiákus minden egyes jegye számára más-más karmikus feladatot rendeltek el az égiek. Egyeseknek a spontaneitásukon kell még dolgozniuk, míg másoknak toleranciát kell gyakorolniuk. Ismerdmeg a saját feladatodat! Nem kell mást tenned, mint az alábbiakban kiválasztani a saját csillagjegyedet és elolvasni a rád jellemző karmikus feladatokat.

Kos

Szenvedélyes, lobbanékony és tüzes ember vagy. Általában jellemző rád, hogy gyorsan haragra gerjedsz, viszont mindig képes vagy elnézést kérni. Tetszik, vagy sem, nem mindig teheted meg azt, hogy kertelés nélkül kimondd a véleményedet. Izzik körülötted a levegő. A te feladatod az, hogy önuralmat és toleranciát gyakorolj másokkal szemben. Jó hatással lehet rád, ha elmélyülsz magadban, vagy akár a jógázást is kipróbálhatod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Itt a legbosszantóbb nők, és feleségek rangsora a csillagjegyek szerint - ki lehet az első?

Bika

A megszokott és a biztos közelebb áll hozzád, mint az új és az ismeretlen, rendkívül hűséges és megbízható vagy. Nyugalom és harmónia jellemez téged, szereted a szépet és a kényelmet. Ugyanakkor nem mindig kifizetődő, ha nem mondod ki a véleményedet egy adott esetben és néha azt hihetik rólad, neked nem számít az adott személy vagy szituáció. A feladatod az, hogy próbálj meg kissé rugalmasabb lenni és egy kicsit a pillanatnak élni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Szabadságszerető vagy és spontán. Nem szereted, ha bármiben is korlátoznak és akadályoznak. A véleményedet mindig kimondod, és kifejezetten társasági ember vagy. Szeretsz szórakozni, bulikba járni, de szívesen ülsz le egy jó könyv mellé otthonod kényelmes zugában. Vigyáznod kell azonban, hogy ne válj túlzottan felületessé. Karmikus feladatod az, hogy kordában tartsd a szabadságvágyadat és megpróbálj alkalmazkodni a társadhoz, az emberekhez. Ha ez sikerül, imádni fognak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Hűséges, érzékeny és rendkívül családcentrikus vagy. Hajlamos vagy az emlékek között élni, szívesen teszel hosszú őszi sétákat. Szereted átlapozni a családi fotóalbumot egy forró kakaó mellett. Megbízható társ és barát vagy. Ugyanakkor ez a fajta túlzott alárendelődés mások irányába a személyes szabadságodnak szab gátat. A te feladatod az, hogy picit elszakadj a múlttól, és bátrabban a tekints a jövőbe. Tűzz ki új célokat, vágyakat, és igyekezz minél több embert megismerni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: