Oroszlán

Erős személyiség vagy, ugyanakkor rendkívül önérzetes is. Hatalmas energiáid vannak, határozottan vezetésre születtél. Karizmatikus vagy, és rendkívül jó szónok. Látszólag olyannak tűnsz, akit nem tör meg semmi sem. Talán nem kell ennyire palástolnod az érzelmeidet, néha jó, ha ki tudod mutatni őket. Feladatod az, hogy saját magad helyett olykor igyekezz másokat is előtérbe helyezni. Ha ez sikerül, sikeres és boldog ember leszel.

Szűz

Kész vagy alkalmazkodni, kompromisszumot kötni. Érzelmes vagy, minden pillanatot maximálisan megélsz. Könnyen elsírod magad, de ugyanolyan könnyű jókedvre is deríteni. Hatalmas szíved van, szeretsz szeretni és befogadni. Vigyáznod kell azonban arra, hogy idegeneknek ne add ki túlzottan magad és legyen egyfajta védelmi fal is előtted, ha szükséges. Feladatod az, hogy leküzdd ezeket a hangulatingadozásokat, és egyensúlyba kerülj a világgal és magaddal.

Ez a 3 csillagjegy radikális változáson fog átesni az év végéig!

Ez a 3 csillagjegy radikális változáson fog átesni az év végéig!

Sokan új reményekkel várják az új évet, alig várják, hogy maguk mögött hagyják a megtörtént eseményeket. ​​​​​​​Nem mindenki szusszanhat fel még, ugyanis van 3 olyan csillagjegy, akikre még drasztikus változás vár ebben az évben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Mélyen érző ember vagy, stabilan állsz a párod mellett. Szeretnéd megoldani az emberek problémáját, és ott segíteni, ahol csak tudsz. Szereted a szépséget, a művészeteket, a Vénusz hatással van rád a hétköznapokban is. Kissé hedonista vagy, szereted maximálisan meg- és kiélni az élet minden egyes percét. Arra kell figyelned, hogy ne válj túlzottan az anyag rabjává. Karmikus feladatod, hogy megtanulj prioritást felállítani a dolgok, adott esetben az emberek között.

Skorpió

Marsz és szeretsz egyszerre. Izgalmas személyiség vagy, kissé misztikus. Hajlamos vagy arra, hogy túlzottan a dominanciára törekedj mások fölött. Veled az együttélés egyfajta hatalmi harc. A másik ember addig izgalmas számodra, amíg hajlandó vállalni a konfrontációt. Vigyáznod kell arra, hogy nem minden ember vállalja föl a konfliktusokat. Feladatod az, hogy némileg higgadtabb, megfontoltabb legyél, és hogy meghallgasd a másik fél véleményét is.