Oroszlán

Erős személyiség vagy, ugyanakkor rendkívül önérzetes is. Hatalmas energiáid vannak, határozottan vezetésre születtél. Karizmatikus vagy, és rendkívül jó szónok. Látszólag olyannak tűnsz, akit nem tör meg semmi sem. Talán nem kell ennyire palástolnod az érzelmeidet, néha jó, ha ki tudod mutatni őket. Feladatod az, hogy saját magad helyett olykor igyekezz másokat is előtérbe helyezni. Ha ez sikerül, sikeres és boldog ember leszel.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Kész vagy alkalmazkodni, kompromisszumot kötni. Érzelmes vagy, minden pillanatot maximálisan megélsz. Könnyen elsírod magad, de ugyanolyan könnyű jókedvre is deríteni. Hatalmas szíved van, szeretsz szeretni és befogadni. Vigyáznod kell azonban arra, hogy idegeneknek ne add ki túlzottan magad és legyen egyfajta védelmi fal is előtted, ha szükséges. Feladatod az, hogy leküzdd ezeket a hangulatingadozásokat, és egyensúlyba kerülj a világgal és magaddal.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Mélyen érző ember vagy, stabilan állsz a párod mellett. Szeretnéd megoldani az emberek problémáját, és ott segíteni, ahol csak tudsz. Szereted a szépséget, a művészeteket, a Vénusz hatással van rád a hétköznapokban is. Kissé hedonista vagy, szereted maximálisan meg- és kiélni az élet minden egyes percét. Arra kell figyelned, hogy ne válj túlzottan az anyag rabjává. Karmikus feladatod, hogy megtanulj prioritást felállítani a dolgok, adott esetben az emberek között.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Marsz és szeretsz egyszerre. Izgalmas személyiség vagy, kissé misztikus. Hajlamos vagy arra, hogy túlzottan a dominanciára törekedj mások fölött. Veled az együttélés egyfajta hatalmi harc. A másik ember addig izgalmas számodra, amíg hajlandó vállalni a konfrontációt. Vigyáznod kell arra, hogy nem minden ember vállalja föl a konfliktusokat. Feladatod az, hogy némileg higgadtabb, megfontoltabb legyél, és hogy meghallgasd a másik fél véleményét is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: