Nyilas

Előző életedben sokszor kerültél mások befolyása és hatalma alá, nem igazán mertél kiállni saját magadért. Sokszor elnyomtak és befolyásoltak olyan emberek, akiket akár közel éreztél magadhoz, és hatással tudtak lenni rád. Emiatt a mostani életedben törekszel arra, hogy szabad légy. Készen állsz bármiféle forradalmi újításra, tudatosan menekülsz a túlzott szabályozás alól. Le kell szoknod arról, hogy csak belekapj dolgokba, mélyülj is el abban, amit csinálsz, és igazán szeretsz..

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Előző életed során, bár ezt ma senki sem hinné rólad igazán, leginkább az érzelmeid befolyásoltak. Te voltál az, akinek mindene volt a család, és a szeretteidet helyezted magad elé. Ennek kapcsán a jelenlegi életedben már inkább az anyagi javak megszerzésére koncentrálsz, és megéled azt, milyen érzés, amikor te vagy az első a sorban. Vigyáznod kell azonban arra, hogy ne gázolj át másokon a céljaid érdekében. Hallgass néha a szívedre is, nem lehet mindig hideg fejjel dönteni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Korábbi életed során kissé önző és olykor túlzottan elbizakodott voltál, leginkább csupán magadra figyeltél. Nem törődtél azzal, hogy bárkit megbánthatsz, inkább a saját egyéni érdekeidet tartottad szem előtt. A jelenlegi életedben emiatt érdemes a közösséget szolgálnod, és mások érdekeit, érzéseit figyelembe venned, a sajátod helyett. Önbizalmadat inkább tettekkel érdemes megalapoznod, és el kell hagynod előző életedből hozott felsőbbrendűségi tudatod. Hidd el, jó érzés segíteni másokon.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Korábbi életedben az volt rád leginkább jellemző, hogy túlzottan az anyagi javakra koncentráltál, és nem mindig viselkedtél másokkal szépen. Emiatt a jelenlegi életedben kifejezetten élvezed azt, hogy a spirituális, misztikus dolgok felé is fordulhatsz. Korábban önző típus voltál, a jelen életedben azonban egy érzékeny és sérülékeny ember vagy, és a feladatod az, hogy megtanuld megélni a saját érzéseidet. Hidd el, nem szabad szégyellni azt, hogy olykor sírsz, ha fáj valami.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: