Ha egyszer is felmerült a gondolat, vajon mit szeretnek benned a leginkább a többiek, vess egy pillantást a csillagokra. A horoszkópból pontosan megismerheted az 5 legszerethetőbb tulajdonságodat. Ha kell egy kis önbizalomtuning, olvasd el máris a csillagjegyedhez tartozókat.

Kos (március 21-április 19.)

  1. Karizmatikus: tűzjegyről lévén szó, a Kos nagyon meggyőző tud lenni, amivel könnyedén magához vonzza az embereket.
  2. Szenvedélyes: amikor a Kos valamit vagy valakit meg szeretne szerezni, megállíthatatlan lesz, ami persze azzal is járhat, hogy fejest ugrik a kapcsolataiba, a munkájába, vagy bármilyen más szituációba.
  3. Odaadó: egy romantikus kapcsolatban ez a tulajdonsága kifejezetten szerencsés.
  4. Magabiztos: karizmatikus és szenvedélyes személyisége mellett magabiztos is. Olyan energia árad belőle, ami nem hagyja észrevétlenül a körülötte lévőket.
  5. Keménykezű vezető: felelősségteljes viselkedésének köszönhetően hamar elnyeri az egész csapat bizalmát és tiszteletét.

Bika (április 20-május 20.)

  1. Elkötelezett: szilárd földjegyről lévén szó, a Bika mindig hosszú távban gondolkodik. Ha egyszer eldönt valamit, nem tágít, amíg el nem éri. Ez a tulajdonsága teszi őt igazán megbízható társsá, ami a barátságokra épp úgy igaz, mint a szerelemre.
  2. Érzéki: számára nagyon fontos szépség, a szerelem, az érzékiesség, ezért nem véletlen, hogy imádja meglepni a szeretteit. Persze a neki nyújtott figyelmességeket is épp így szereti, így bármilyen ajándékot, egy felséges vacsorát, pezsgőfürdőről nagyon tud értékelni.
  3. Stílusos: nagyra értékeli a luxust, egyedi a stílusa, és kimondottan jó ízléssel rendelkezi.
  4. Kulturált: ha múzeumi kiállításra vagy galériamegnyitóra keresel társat, nála megfelelőbbet nem is találhatnál. Imádja a kulturális és szépművészeti eseményeket, persze még jobb, ha mindezt a kulináris élvezetekkel is összekötheti.
  5. Gyakorlatias: gyakorlatiasan áll az élethez, a problémamegoldás terén verhetetlen. Ő biztosan mindenkor a legjobb megoldást választja, legyen a kérdés bármilyen problémás is.

Ikrek (május 21-június 21.)

  1. Szórakoztató: az Ikrek szellemese vidám, ami annak is köszönhető, hogy mindig új dolgokat szeretne kipróbálni. Alkalmazkodóképessége okán pedig minden bökkenőt könnyedén és lazán vesz.
  2. Kiváló kommunikátor: ő az, aki képes órákig beszélni bármiről, és még annak a veszélye sem áll fenn, hogy elalszol mellette. Ez a tulajdonsága a párkapcsolataiban is tetten érhető, nála a párbeszéd ugyanis fontos szerepet tölt be.
  3. Tele van energiával: olyan, mint egy energiabomba, emiatt pedig az sem véletlen, hogy ő minden buli nélkülözhetetlen tagja.
  4. Nyitottság: minden érdekli, ami új, legyen szó új étteremről, vagy új helyszín felfedezéséről, mindenben benne van.
  5. Értelmes: kíváncsisága nem ismer határokat, mindig forog az agya, ezért folyton-folyvást kutatja az új információkat.

Rák (június 22-július 22.)

  1. Odaadó: nagyon hűséges a családjával, szerelmével. A Rákpárkapcsolatban hosszú távra tervez, társa mindig, mindenben számíthat rá.
  2. Gondoskodó: örömét leli, hogy fészket építsen, vagyis meleg, családi otthont teremtsen a szeretteinek.
  3. Céltudatos: éppen a gondoskodásra való hajlama teszi őt igazán szorgalmassá. Ellentétben a Bakkal, a Rák azért hajt keményen, hogy biztonságot teremtsen a családja számára. A pénzügyekben kifejezetten otthonosan mozog.
  4. Kreatív: szeret alkotni, legyen szó otthona szépítéséről, vagy bármilyen művészeti alkotásról, szívesen csinálja saját maga.
  5. Érzelmes: ő csöppet sem fél, hogy valódi arcát, az érzéseit megmutassa, kifejezze.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: