Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

  1. Szenvedélyes: az Oroszlán nagyon melegszívű, ő egyszerűen szeret szeretni.
  2. Hűséges: legyen szó bármilyen nehéz időszakról, nem feledkezik meg az elkötelezettségeiről. A szeretteihez kimondottan hűséges, a barátok, a párja mindig, mindenben számíthatnak rá.
  3. Optimista: ugyan a drámai megnyilvánulások nem állnak távol tőle, alapvetően optimista beállítottságú, ami pedig a körülötte élőkre is kihat. Ha úgy éreznéd, szükséged van egy kis biztatásra, keresd bátran Oroszlán ismerősödet.
  4. Bátor: nem restell bárkit meggyőzni az igazáról, ez a magabiztosság pedig lehetővé teszi, hogy mindig a szívére hallgasson.
  5. Divatos: laza, játékos típus, amely az öltözködésében is kiütközik. Imádja a különc, egyedi holmikat, nem hiába tartják őt sokan divatdiktátorként is számon.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

  1. Segítőkész: a Szűz nem sajnál időt, energiát, hogy segítsen a rászorulóknak, legyen szó bármiféle házimunkáról, vagy baráti szívességről.
  2. Kommunikatív: véleményének mindig hangot ad, ráadásul nagyon diplomatikusan teszi. A párbeszédet ő is fontosnak tartja kapcsolataiban.
  3. Szórakoztató: diszkrét típus, ám ez korántsem jelenti, hogy ne sütne el időnként egy-egy találó poént. Éles eszű, jó humorérzékű, időnként szarkasztikus, garantáltan megnevettet.
  4. Tájékozott: csalhatatlan megérzése mindig új és érdekes dolgok felfedezése felé irányítja őt.
  5. Elemző típus: kiváló az elemzőképessége. Lehet, ez nem olyan szexi tulajdonság, mint mondjuk a szenvedély, ám ez a csak rá jellemző összeszedettség nagyon is elismerésre méltó.

Mérleg (szeptember 23-október 22.)

  1.  Nagylelkű: a Mérleg nagyvonalú és igazán nagylelkű csillagjegy. Ebből kifolyólag pedig szeretni is nagyon szeret, amit pedig gáláns különböző módon meg is mutat.
  2. Gyengéd: mindig jólesik neki az ölelés. Érzékeny és érzéki, nem mellesleg nagyon gyengéd tud lenni.
  3. Emberséges: figyelembe veszi mások igényeit, a párkapcsolatokban figyel a párjára.
  4. Társasági ember: imádja a társasági létet, szeret összejárni a barátaival éppúgy, mint új embereket megismerni.
  5. Imádni való: egyfajta belső szépség sugárzik, árad belőle, amellyel mindenkit elbűvöl.

Skorpió (október 23-november 21.)

  1. Rejtélyes: a Skorpiót körüllengő titokzatosság kedvére van a környezetének is. Valójában mindig egy kicsivel többet árul el magáról, mindig egy kicsivel közelebb engedi magához a másikat, de csak azt követően, hogy a bizalmába férkőzött.
  2. Mélyen érző: egyúttal szenvedélyes is, ami persze a párkapcsolataira is igaz.
  3. Védelmező: barátai tisztában vannak vele, ő sosem hagyja őket cserben, megvédi és harcol a számára fontos emberekért.
  4. Csábító: árad belőle a szenvedély, a csábítás, nem véletlenül tartják őt sokan kimondhatatlanul szexi csillagjegynek.
  5. Megértő: érzelmi és lelki dolgokban nála jobb hallgatóságot keresve sem találni, képes beleélni magát a másik helyzetébe, könnyen átérzi a mozgatórugóit.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: