Míg néhány csillagjegy nyitott könyv a többiek előtt, akadnak, akiken szinte lehetetlen kiigazodni. Ezeket a csillagjegyeket csöppet sem egyszerű megfejteni. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkóp fellebbenti a fátylat.

A Skorpió

A Skorpió kétséget kizáróan a legtitokzatosabb csillagjegy. Mondhatjuk azt is, ő az, aki 90 százalékban megfigyel, és 10 százalékban tárulkozik ki a többiek előtt. A tekintete ugyan gyakran árulkodik, de a zárkózottsága, és a folyamatos kísérletezőkedve igencsak megnehezíti, hogy bárki is kiigazodjon rajta.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hétvége horoszkópja: a Mérleg lelki békére talál, az Ikreknek nehéz ellenállni

A Halak

A Skorpió után a Halak a második legtitokzatosabb csillagjegy. Csakhogy ő még saját magán is alig igazodik ki. Ezzel a tudattal talán egy fokkal könnyebb megérteni, hogy ő saját maga számára is igen gyakran meglepően, vagy kiszámíthatatlanul cselekszik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: