Míg néhány csillagjegy nyitott könyv a többiek előtt, akadnak, akiken szinte lehetetlen kiigazodni. Ezeket a csillagjegyeket csöppet sem egyszerű megfejteni. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkóp fellebbenti a fátylat.

A Skorpió

A Skorpió kétséget kizáróan a legtitokzatosabb csillagjegy. Mondhatjuk azt is, ő az, aki 90 százalékban megfigyel, és 10 százalékban tárulkozik ki a többiek előtt. A tekintete ugyan gyakran árulkodik, de a zárkózottsága, és a folyamatos kísérletezőkedve igencsak megnehezíti, hogy bárki is kiigazodjon rajta.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

A Skorpió után a Halak a második legtitokzatosabb csillagjegy. Csakhogy ő még saját magán is alig igazodik ki. Ezzel a tudattal talán egy fokkal könnyebb megérteni, hogy ő saját maga számára is igen gyakran meglepően, vagy kiszámíthatatlanul cselekszik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: