A Szűz

A Szűz látszólag nyitottnak tűnik, ami azonban nem jelenti, hogy mindent megmutatna magától. Sőt. Sokszor olyan mély érzelmeket rejt magában, amit nem is gondolna a környezete. Sokak számára az igazi személyisége, könnyen lehet, örökre ismeretlen marad anélkül persze, hogy erre a másik ember rájönne.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak

A Bak szinte folyamatos rettegésben él, félelme tárgya pedig: a kudarc. Pontosan ezért sosem adja a többiek tudtára, mire készül, nehogy megelőzzék, vagy utólag szégyenben maradjon, mert nem ért célba. Sokan félre is értik a viselkedését, és egészen mást gondolnak a személyiségéről, mint ami valójában a lelkében rejtőzik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-22

A Vízöntő

A Vízöntő nem igazán beszédes típus, pedig remek kommunikációs készsége van. Amikor úgy érzi, egy adott helyzetben sérülhetne, még inkább magába zárkózik, még kevesebb érzést mutat meg. Csendessége ugyanakkor nem minden esetben a titokzatosságra utal, egyszerűen csak ilyen a természete.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: