Szoktál jelet kérni az Istentől vagy az angyaloktól? Folyamodsz időnként az égiekhez útmutatásért? És ha igen, észre is szoktad venni őket? A csillagjegyed felfedi előtted, hogy milyen a kapcsolatod az Univerzummal és azon belül is jelekkel, illetve mennyire határozzák meg az életedet.

Kos

A te életedet nem igazán a jelek határozzák meg. Nem csak azért, mert a tények embere vagy és mindenre van magyarázatod, mint amilyen a semmiből feltűnő tollpihe, a különös fény az éjszakában vagy egy értékes mondat, információ meghallása egy idegen szájából. Hanem mert jobban hiszel önmagadban és a saját önerődben, semmint jelekért imádkozz. Így nem csoda, hogy az istenek nem fognak téged útmutatással bombázni, mert hiába is tennék, te úgy is megmagyaráznád, mi történt vagy talán észre sem vennéd. 

Ez az 5 csillagjegy szinte minden vitát megnyer - Köztük vagy te is?

Ez az 5 csillagjegy szinte minden vitát megnyer - Köztük vagy te is?

Ebben azonban állítólag még az is szerepet játszhat, hogy melyik csillagjegyben születtünk. Na erre kíváncsiak vagyunk! Lássuk is a viták királyait!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Már hogyne hinnél a jelekben, sőt, rendszeresen kéred is az égieket, amikor szükségét érzed, hogy legalább egy kis jelecskét, útmutatást adjanak neked. Ám ha nem kéred, akkor is remekül észreveszed őket. Mindez persze azért lehetséges, mert kiváló a kapcsolatod az Univerzummal és mert nagyszerűen működnek a tisztán értékeléseid, így van szemed a láthatatlan világ jeleinek olvasására. Így a te életed mindig gördülékenyebb lesz és ha elakadnál, számíthatsz a segítségre. 

Ikrek

A te kapcsolatod a jelekkel, meglehetősen szelektívnek mondható. Nagyon is szoktál jelet kérni, csak éppen a kapott útmutatást hajlamos vagy nem figyelembe venni aszerint, hogy az mennyire tetszik. Tehát ha olyan jelet kapsz, amire nem számítottál, nem igazán nyeri el a tetszésedet, annyi baj legyen, max nem veszel róla tudomást vagy már csak azért is ellene mész és megpróbálsz változtatni rajta. Olyankor feltörekszik benned az érzet, hogy a magad sorsának kovácsa vagy és úgy vagy vele, majd te változtatsz a várható eredményen. Ugyanígy vagy a jelek észrevételével is. Amelyik megnyerő. azt észreveszed, amelyik meg nem… az nincs is.

Rák

Mivel szoros kapcsolatban állsz az Univerzummal így a benne található lakókra is különösen érzékeny vagy. Így nem nehéz számodra észrevenni a jeleket és könnyedén olvasni őket. Természetesen, ha kéred, meg is kapod őket. Gyakran igénybe is veszed őket és a legtöbb döntésed mindig valamilyen univerzális segítséggel fogan meg, hiszen mélyen hiszel az égiekben és a spiritualitásban. Már csak arra kell figyelned, hogy a nagy buzgóságban ne kezd el odaképzelni a jeleket, ahol nincsenek vagy túlértelmezni őket, esetleg belevinni a saját eszmefuttatásodat és egy cseppet átalakítani, hiszen akkor az úgy már nem lesz az igazi…