Oroszlán

Nem mondhatni, hogy a jelek a te asztalod volnának, ugyan van érzéked ahhoz, hogy észrevedd őket. Kérni ritkán kéred őket, mert jobb szeretsz a tényekre támaszkodni és biztosra menni, az önerődből hozni meg döntéseket vagy tenni meg dolgokat. Ám ha úgy adódik, hogy kiszúrsz egy jelet, akkor azt nagyon is fontolóra veszed, és ha komolynak vagy hasznos ítéled, akkor megfogadod vagy a javasolt útmutatást irányába mész. A kért jeleket pedig sajnos nem mindig tudod értelmezni és mivel nem szeretsz túl sokáig rágódni rajta, ezért hanyagolod is az útmutatást.

Szűz

Nem igazán vagy az a fajta, aki jelekért fohászkodnik, inkább a saját fejed után mész és megbízol a döntéseidben. A tényekre alapozol, nem holmi égből kapott jelekre. Így ha még az égiek meg is próbálnának valami jelet küldeni neked, valószínűleg észre sem vennéd. Vagy nagyon ékesnek és feltűnőnek kellene lennie, hogy legalább kicsit is megfontold, hogy ez neked szól. Szóval az Univerzumnak nem könnyű téged lenyűgöznie vagy jelekkel megsegítenie.

3 hiba, amit jellemzően elkövetsz a párkapcsolatodban – a csillagjegyed szerint

3 hiba, amit jellemzően elkövetsz a párkapcsolatodban – a csillagjegyed szerint

Nem vagyunk egyformák, és az is igaz, hogy nem csak a csillagjegyünk határozza meg, milyenek vagyunk a párkapcsolatunkban. Nagyon fontos például az is, hogy a születésünkkor milyen zodiákus állt párban a Vénusszal, ez ugyanis erősen befolyásolja, hogyan v

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Kifejezetten nyitott vagy és remek érzékekkel rendelkezel, ami által észreveszed a jeleket. Ilyen téren nagyon is jó barátságban vagy az Univerzummal. Bár kérni nem igazán szoktad őket, de sosem veted meg, ha az égiek maguktól küldenek neked. Megfelelően tudod értelmezni őket és mivel jó szokásod mérlegelni őket, alaposan megfontolod, hogy kövesd-e. Bár vagy annyira bölcs és hozzáértő, hogy tudd, mi szokott akkor történni, ha valaki nem követi a jeleket vagy nem akar tudomást venni róluk. Néha még is megreckírozod, amit utána meg is szoktál bánni. De többnyire nagyon is figyelsz rájuk.

Skorpió

Kétségtelen, hogy nagyon is nyitott vagy a jelekre és hiszel bennük. Olykor még kérni szoktad az Univerzum vagy az égiek segítségét. Igaz, ha meg is kapod, azért egy kicsit elbizonytalanodsz, hogy „ez biztos az-e”, nem csak te gondolod-e annak, nem értelmezed-e félre, de szerencsére sokszor győzedelmeskedik a nem racionális éned és olyankor követve a jelet, mindig rájössz, hogy megérte. Tehát egy kis kétkedéstől eltekintve nagyon is képes vagy fogadni és értelmezni a jeleket.