Nyilas

Nagyon is szoktál jelekért folyamodni az égiekhez, amiket mindig meg is kapsz. Bár bizonytalan vagy néha az értelmezésük terén, de egészen jól olvasod őket. Ha megfelelő útmutatást kapsz, már rögtön aszerint is szervezed az életedet. Máskor viszont bátorításra szorulsz. De igaz, ami igaz, ha rossz passzban vagy, akkor szinte egyáltalán nem látod meg a jeleket, mert olyankor semmi sem érdekel. Pedig  sokban megkönnyíteni az életedet, ha hajlandó volnál olyankor is tudomást venni róluk… 

Bak

Te és a jelek meglehetősen hadilábon állatok egymással. A te tényeken alapuló, racionális világodban aligha férhetnek meg. Így kérni természetesen nem is szoktál útmutatást az égiektől. Még ha fel is merül benned a gyanú, hogy kaptál és „ez az”, akkor meg hajlamos vagy megmagyarázni vagy a véletlen művének betudni. Mert bizony néha a saját szemednek sem hiszel. Egyedül ha a mélyről jövő, ősi ösztöneid kapcsolnak be és juttatják el hozzád az üzenetet, hogy „igen, ez az”, akkor vagy hajlandó követni, de akkor is lazán, mert a te életedet nehogy már égi jelek határozzák meg…

Milyen képességeid vannak állatövi jegyed alapján? Most kiderül!

Milyen képességeid vannak állatövi jegyed alapján? Most kiderül!

Mindenki rendelkezik valamilyen különleges képességgel. Ha eddig úgy gondoltad, hogy te egy teljesen átlagos ember vagy, tudd meg, hogy a csillagjegyed alapján, milyen különleges képességgel rendelkezel.

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Hiszel a jelekben és még az is előfordul, hogy kéred őket. Tele vagy nagy reményekkel és hittel, majd mikor megkapod, nem mindig sikerül meglátnod vagy értelmezned, aztán meg puffogsz, hogy nem is kaptál vagy miért így. A nem tetsző jeleket pedig félre teszed vagy csalódásként könyveled el őket. De mikor észreveszel egy ígéretes jelet, maximálisan megragadod az útmutatást és azon az úton kezdesz el haladni. Mert a hihetetlenül jól működő ösztöneid is megtámogatnak ilyenkor, amik még biztosabbá teszik számodra a követendő jelet.

Halak

Te, mint a zodiákus legspirituálisabb jele, hogy a csudába ne hinnél a jelekben? Szinte nincs nap, hogy ne kérnél útmutatást az égiektől és szereted azzal tölteni a napjaidat, hogy várod, kiszemezgeted őket. Sőt, ha kell még másoknak is segítesz értelmezni a saját jeleiket, annyira profi vagy benne. Mindig követed a kapott jeleket. De néha azért állj meg egy pillanatra és töprengj el azon, nem magadnak kreáltál-e jelet vagy láttál meg ott, ahol nincs. Nem baj, hogy hitbuzgó vagy, de ne torzítsa el a valóságodat. Különben az érzékeid tökéletesen működnek a jelek olvasásra.

Forrás: