Nyilas

A pozitivitásod és az optimista hozzáállásod az, amit sokan szeretnének birtokolni. Mindig jó rezgéseket viszel magaddal, bárhol is járj és képes vagy felvillanyozni az embereket. Mindenben képes vagy meglátni a jót.

Bak

Az emberek szeretnének olyanok lenni, mint te, mivel te sosem hagyod, hogy az érzelmeid vegyék át feletted az irányítást. Melletted mindig le tudnak nyugodni az emberek. Nagyon higgadt és összeszedett típus vagy.

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha nem randizol

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha nem randizol

Melyik csillagjeggyel nem érdemes randiznod? Ki az, akivel a legnagyobb erőfeszítések ellenére sem találjátok meg a párkapcsolatban az összhangot? A horoszkópból kiderül.

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Az intelligenciád mindig is a legnagyobb erősséged volt, amit biztosan te is tudsz. Mindig élesen működik az elméd, jó vagy a kritikus gondolkodásban és képes vagy a legkomplexebb összefüggéseket is átlátni. Nem csoda, hogy sok az irigyed emiatt.

Halak

Kreatív vagy, mély érzésű és mindig tudod, hogy az érzelmeidet hogyan ültesd át valami igazán produktív és szép dologba. Te vagy az, aki képes a legjobban megérteni az érzéseit és azokat valami nagyszerű módon felhasználni. Ez irigylésre méltó.

Forrás: