Ez az igazság pillanata. A csillagjegyek alapján mindenki egy bizonyos típust képvisel. Vajon a házi tündérféle, a királynő típusú vagy a férje legjobb barátja feleség lakozik benned? A csillagok felfedik, hogy milyen mentalitású, gondolkodású nő válik belőled azután, hogy felkerült a gyűrű az ujjadra! Legalább lehetőségük van a férfiaknak is megtudniuk, mire számíthatnak…

Kos – A támasz

A Kos feleség a férj legjobb támasza. Egy olyan erős, magabiztos, határozott nő a Kos, akinek nincs szüksége a másik pénzére, segítségére, egyedül is megállja a helyét és mindig tudja, mit akar. Nem függ a párjától. Viszont olyan sziklaszilárd jelleme van, akire bármilyen körülmény között lehet támaszkodni. Ha ügyel a férje arra, hogy ne bántsa meg és ne verje át, hanem egyenes és tisztességes legyen vele szemben, akkor a felesége lesz az ő menedéke, aki azért esténként domináns szexéhes asszonnyá válik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika – A kapitány

A Bika úgy tekint a párkapcsolatára, mint egy hajóra, ami folyamatos kormányozást és törődést igényel, sosem lehet elhanyagolni. Ehhez pedig az kell, hogy utazzanak, randizzanak, éljenek, szórakozzanak, tehát otthon vagy bárhol máshol, de mindig csináljanak valamit. Igényli a sok-sok új élményt, az új dolgokat, hogy mindig részese legyen valaminek. Ezért ő az, aki mindig megadja a kapcsolat irányát. Ám ha szemernyi hálát sem lát érte, akkor feladja az egészet és akkor szokott zátonyra futni a hajó.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-16

Ikrek – A sokoldalú

Az Ikrek feleség maga a kaland. Kifejezetten sokoldalú, hiszen mindig elő tud rukkolni valami újdonsággal, ha elég motivált a kapcsolatban. Az is igaz, hogy egyik nap még felettébb optimista, lelkes, pörgős-forgós, másnak meg kissé depresszív, semmihez sincs kedve hangulata van. Ugyanakkor elegendő teret és szabadságot hagy a párjának és igénye van arra, hogy néha ő is békén legyen hagyva és azt csináljon, amit akar. Valójában olyan, mintha nem csak az ember felesége, hanem barátja is lenne.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: