Mérleg – A vadmacska

A Mérleg feleség egy igazi, egzotikus cica. Hihetetlenül jó érzéke vagy, szereti a luxust, a minőséget, meg, ha jókat ejtőzhet és lustálkodhat. Rettentően tud dorombolni a férjének, ha elszeretne érni nála valamit. Tudja, hogy egy igazi látványosság és szívesen megmutatja férje barátainak is egy társasági eseményen, hogy az ő ura egy főnyereményt vitt haza. Kell neki a változatos életvitel, hogy birtokolja férje figyelmét, akinek mindig udvarolnia kell neki. Mellette a férfi igazi férfi lehet. Este pedig az ágyban tényleg előtör belőle a vadmacska.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Mérleg. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió - A boszorkány

Van, hogy szó szerint az a Skorpió feleség, mert nem áll tőle messze az ezotéria. Bájital helyett elég a megbabonázó pillantását és misztikus kisugárzását, szexi vonzerejét használnia ahhoz, hogy minden nap újra beleszeressen a férje. Felettébb titokzatos és nagyon jól ért a manipulációhoz. Hihetetlenül okos és sikeres a munkájában. A szextehetsége pedig szintén varázslatszámba megy. Ugyanakkor nagyon gonosz is tud lenni ez a boszorkány, ha hazudnak neki, vagy megcsalják, akkor aztán olyat átkot sújt az ex-férjre, hogy arról koldul.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Konfuciusz, a híres filozófus minden csillagjegynek írt egy bölcsességet!

Nyilas - A lázadó

Nagyon tüzes és szenvedélyes a Nyilas feleség, aki mellett az élet egy szórakozás, egy kaland, egy vad parti egy nagyon jó baráttal, de rettentően szélsőséges tud lenni. Az a tűz, amivel melengeti férje keblét egyik nap emésztő pokollá válhat és porrá égetheti, ha korlátozzák a szabadságában vagy megpróbálják betörni azt a szabad szellemet, ami benne lakozik. Nem éppen egy tipikus feleség, nem a behódolásáról vagy házasságáról híres. Ha elegendő tér van számára biztosítva és biztos a párja szerelmében, akkor bizalommal hálálja meg.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Nyilas. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: