Oroszlán

Bárhol, bármikor, a családi életben és a munkahelyeden, de te legyél a középpontban. Ez a legfőbb öröm a számodra, mikor mindenki körbedong, körbevesz és ettől fontosnak érzed magadat. De az is ugyanilyen örömödre szolgál, ha valóban önzetlenül járhatsz el, egy kicsit megcsillogtatatva a nemes és nagylelkű oldaladat. De rád bizony az is jellemző, hogy időnként szereted megvenni a boldogságodat, kisebb-nagyobb tárgyak formájában.

Szűz

Te már attól is boldog vagy, ha békén hagynak és nyugalmat adnak, éppen nem próbálnak felidegesíteni. Ettől függetlenül nehezen mutatod ki az érzéseidet, így azt is, ha boldog vagy. Jobb szeretsz magadban örülni. Viszont boldoggá tesz téged, ha van egy kis időd magadra, kettesben lehetsz a pároddal, ha utazhatsz és élhetsz. Élni és élni hagyni, ez az elv jelenti neked a legfőbb örömet.

Félelmetesen igaz: Így válaszd ki a tökéletes férjet csillagjegy alapján

Félelmetesen igaz: Így válaszd ki a tökéletes férjet csillagjegy alapján

A zodiákus mind a 12 jegye más és más domináns jellemvonásokkal bír, így természetes, hogy változó módon illenek egymáshoz. Kiknek ígér az asztrológia örök szerelmet és kiknek nehézségeket? Most megtudhatod, minden kiderül! Ezek alapján már te is könnyebb

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Neked már az boldogság, ha a szeretteidet boldognak látod, amiért általában te aktívan meg is teszel mindent. Ettől független örömet jelent a számodra, ha sikeres vagy és ezt mások is elismerik. De az élet apró örömeit is rendkívül tudod élvezni, mint a szép holmik, a jó bor, jó könyv, egy jó film. Szerencsére téged egyáltalán nem nehéz boldoggá tenni és te magad is könnyen elérheted ugyanezt.

Skorpió

Főleg akkor érzed magadat boldognak, amennyiben megdicsérnek, különösen ha ez a figyelem a külsődre irányul. Szereted szépnek és intelligensnek érezni magadat. Ha van néhány csodálód, akkor már egyenesen kicsattanó formában vagy. Arra vágysz, hogy mások szemében te legyél a szerelem és a szex istennője. A kedvesed szemében pedig egyenesen nélkülözhetetlen legyél. De rád is igaz, hogy a tárgyi dolgok megvásárlásával is könnyen feltudod dobni egy napodat.