Nyilas

Te csak egy kis szabadságot kérsz, hogy azt tehesd, amit csak szeretnél. Ha nem próbálnak pórázon tartani, akkor már minden flottul is megy nálad. Hatalmas térre vágysz, mert a benned élő játékos szellem élni és szórakozni kívánsz. Szereted a kihívásokat, a kalandokat, az új élményeket és ha a barátaiddal lehetsz. Néha jól esik kettesben lenni a pároddal és romantikázni, de ha a karrieredben sikereket érsz el, szintén örülsz. Alapvetően vidám és jó kedélyű vagy, a felsoroltak pedig mind-mind boldoggá tesznek.

Bak

Ha minden rendben van körülötted. Ez az, ami boldoggá tesz. Legyen rendben a magánéleted, a munkahelyed, az anyagi háttered, mivel mindig a biztonságra törekszel. Ettől eltekintve pedig, ha hagynak téged élni a magad kis nehezen megközelíthető, kicsit zártabb világában, akkor szintén boldog vagy. Időnként benned is előjön az a nagy gyerek, és ha nyugodtan kiélheted ezt az oldaladat, az már örömet szerez neked. Mert szereted érezni, hogy szabad vagy.

Keddi Horoszkóp

Keddi Horoszkóp

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Igazi élvhajhász vagy! Imádsz szórakozni, bulizni, különböző eseményeken részt venni, a társaság középpontjában lenni. Szereted megvalósítani vad és merész ötleteidet. Mindig kitalálsz valamit, amit aztán végre is hajtasz és ettől érzed magad jól. Ha a tehetségedet ismerik el és dicsérik, akkor különösen a fellegekben tudsz lenni. Ha már nem a szürke, unalmas életet éled, akkor remekül érzed magadat a bőrödben.

Halak

Te aztán igazán az álmok és a vágyak embere vagy. Ha kitűzött céljaid és álmaid megvalósulnak, akkor hihetetlenül boldog tudsz lenni. Rád is jellemző, hogy szereted, ha elismerik a tehetségedet, különösen a művészi hajlamaidat. Illetve legyen mindig egy párod, akivel el tudtok merülni az általad képzelt boldogság tengerben. Sokat jelent számodra, ha van mindig kit szeretned és ha időnként eltudsz vonulni az álmok világába, ahol olyan életet élhetsz, amilyet csak szeretnél.

Forrás: