Lakva ismeri meg az ember a másikat! Nagy igazság ez, főként akkor, ha alább hagy a szerelem. Mennyire könnyű veled együtt élni? Mik a vonzó tulajdonságaid a partnered szemében, és mik azok, amelyeket te sem szívesen látsz meg magadban?

Kos

A szerelemben örök harcot vívsz magaddal. Nagyon szeretnél egy nyugodt otthont, közben pedig frusztrál, hogy nem a magad útját járod. Jó, ha tudatosítod magadban, hogy boldog párkapcsolatot teremteni ugyanolyan kihívás és munka, mint felépíteni egy vállalkozást, vagy megnyerni egy háborút. Légy kreatív a szerelemben is! Hidd el, sokszorosan megtérül, hiszen a stabil családi háttér lesz a végső jutalmad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bika a hűség minta szobra, de aki a színfalak mögé tud nézni, azt is észreveheti, hogy nem csak óvja, hanem birtokolja is a szerelmét. Mindenét magáénak tekinti: a figyelmét, a gondoskodását és a tudását. Kizárólag többes szám első személyében tud gondolkodni, ami időnként kicsit terhessé válhat. Adj nagyobb mozgásteret annak, akivel összekötöd az életedet. Ismerd el, ha valamit jól csinál. Ugyanúgy, ahogy te is elvárod, neki is jól esik, ha pozitív visszajelzéseket kap.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülötteit párkapcsolatban az állandó keresés jellemzi. A közös emlékek, a közös vagyon sem tartja vissza őket, ha úgy érzik, másban találják meg a lelki társukat! Ez csak annak jelent problémát, aki a szerelemben is képes hátradőlni. Ha a partnered hozzád hasonlóan folyton megújul, új élmények után lohol, akkor képes fenntartani a lángolást. Képes újra és újra meghódítani, pusztán azzal, hogy ő maga is folyton változik. Ám ha pont az ellentéted, akkor örök csaták „színesítik” a kapcsolatot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák csillagjegy szülöttei teljesen feloldódnak a párjukban, apránként mindenben függeni kezdenek a másik féltől. Ezt képesek odáig fejleszteni, hogy a legapróbb dolgokban is elvárják a segítséget, nem azért mert képtelenek felállni egy pohár vízért, hanem mert jobban esik, ha a kedvesüktől kapják. Egy Rák partner lehet fárasztó egy független lelkületű egyén számára, de ha megtalálja a zsák a foltját… ott bizony sírig tart a szerelem.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: