Tudjuk jól, hogy egy kapcsolat két emberes munka. Két ember kell, hogy összetartsa, de ahhoz is, hogy véget érjen. Ha eltekintünk azoktól a különleges esetektől, mikor ez a mérleg eldől az egyik fél irányába, akkor felmerül a kérdés, hogy te esetleg mivel járultál hozzá ahhoz, hogy összetörjék a szívedet. Vajon mit taníthat neked egy szerelmi bánat? Most ezt tudhatod meg a csillagjegyed alapján!

Kos

Bár nem vagy az a fajta, aki könnyen szerelembe esik, de ha mégis megtörténik, és utána összetörik a szívedet, akkor oka bizony lehet az is, hogy túlságosan makacs vagy és akaratos, mindig mindennek úgy kell lennie, ahogy te akarod. Képtelen vagy beismerni, ha hibázol, hajlamos vagy a párodra kenni a sarat. Ráadásul gyakran ingadozik a hangulatod és olyankor nem figyelsz arra, kin töltöd ki a mérgedet és hogyan viselkedsz másokkal, főleg a partnereddel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeket a jellemzőket biztosan nem tudtad a csillagjegyedről

Bika

Könnyen esel szerelembe és azután is hosszú ideig nézel szerelmesen a párodra, aki a világ közepét jelenti neked, meg életed értelmét. Elképesztően tudsz hozzá ragaszkodni és néha nem is veszed észre, hogy szabályosan megfojtod a partneredet, ugyanis a megszállottja leszel, akiért képes vagy mindent feláldozni. Mindennek a tetejében rettentően makacs tudsz lenni és nehezen engedsz az elképzeléseidből vagy egyáltalán nem. Aztán ha jön a szakítás, sajnos ripityára törik a szíved.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A hangulatingadozásaid gyakran nehezítik meg a párkapcsolataidat, mert kicsit sem próbálod olyankor kontrollálni magad. Sokakat pedig az is irritál, hogy folyton fényezni próbálod magadat előttük, okosabbnak és jobbnak igyekszel beállítani magadat. Ám ha nem ezzel üldözöd el őket, akkor sokszor azzal, hogy néha a szerelem teljesen megváltoztat téged, teljességgel kenyérre kenhető leszel és a partnereid csodálkoznak, hova lett az erős, határozott, magabiztos nő.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Tudjuk, hogy neked a partnered az életed fénye, hogy mennyire vágysz a biztonságra és a családra. Gyakran nyaggatod azzal a kedvesedet, hogy szeret-e és ha igen, miért. Folyton elvárod, hogy bizonygassa neked szóban vagy tettekben. Mindennek a tetejében rettentően bizalmatlan tudsz lenni, mindenütt a megcsalás jeleit keresed. Örökösen féltékeny vagy és nem vagy rest néha kémkedni a másik után. Az állandó bizonytalanság érzete és önbizalomhiány nemcsak téged, de a kapcsolatodat is felőrli. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: