Nyilas

Nagyon nehezen engedsz a szabadságodból, az én-idődből. Hiába jön létre a „mi”, sokáig nálad csak „én” van. Hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni kedvesed vágyait. Gondolj bele, hányszor esett már le utólag, hogy talán többet kellett volna foglalkoznod a partnereddel, több minőségi időt tölteni vele vagy esetleg elköteleződni mellette. Egyes Nyilasok sokáig csak a szórakozásnak élnek, hogy azt tegyenek, amit akarnak és a komolytalanság hiánya is elüldözheti mellőlük a partnereket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Nyilas. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Nem könnyű neked megfelelni. Mindennel elégedetlen vagy és mindig mindenbe – még a párodba – is lazán belekötsz, akit egyébként hajlamos vagy elhanyagolni, mert rengeteget dolgozol, mivel számodra a karrier és az anyagi biztonság megteremtése kiemelten fontos. Másfelől, gyakran nem veszed észre, hogy kedvesednek igénye lenne a romantikára, arra, hogy egy kis „mi” legyen, és ne mindig csak külön-külön legyetek. Továbbá elképesztően makacs tudsz lenni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Sok barátja már igazán hiányolja társaságát kedves Bak. Miért nem megy el velük ma este egy kicsit kikapcsolódni? Próbálja félretenni egy napra családi dolgait, munkahelyi problémáit és lazítson azokkal, akikkel igazán el tud lazulni. Ne feledje, ha nem ragadja meg ezeket a pillanatokat, akkor az élet nagy örömeirõl is lemond.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehengerlő ez a 3 csillagjegy

Vízöntő

Nagyon nehezen nyílsz meg másoknak, főleg azért, mert bizalmatlan vagy. Ez az egyik problémád, a másik pedig az, hogy nehezen tudsz alkalmazkodni a kedvesedhez és sokszor elvárod, hogy ő igazodjon hozzád. Vegye fel az életritmusodat, legyen ugyanolyan spontán, mindenre kapható, humoros, bohókás, mint amilyen te magad is vagy. Csakhogy a párod néha nyugodt, romantikus pillanatokra is vágyhat, nem csak pörgésre. Illetve sokak szemében túlságosan komolytalannak tűnsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Mindig van egy idea a fejedben arról, milyen a tökéletes pár, illetve milyen a te kedvesed. Ám mikor szembesülnöd kell azzal, hogy mégsem a romantikus regényekből szökött meg, össze vagy törve és őt is összetöröd a lehetetlen elvárásaiddal, meg azzal, hogy nem elég jó neked. Nem veszed észre, hogy magát a párodat kellene szeretned, nem pedig az elképzeléseidet. Továbbá azt sem ártana megtanulnod, hogy ne áldozd fel magadat a párkapcsolatért, ne kezdj el szerepet játszani azért, hogy szeress a kedvesed.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Fordítson ma egy kicsit nagyobb figyelmet ügyeire, kedves Halak. Nem árt, ha egy kicsit átnézi kiadásait és rendszerezi anyagi dolgait, hogy tisztán lássa, mit és hogyan tehet annak érdekében, hogy tervei megvalósuljanak. A fárasztó papírmunka és számolgatás után pedig a legjobb, ha találkozik barátaival és kipiheni a sok idegõrlõ gondolat okozta fáradtságot.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: