Persze lehetőleg ne arra használd, hogy most aztán rendesen odamond másoknak a véleményedet vagy néhány ütős mondattal a sárba tipord valakinek az önbizalmát. Sokkal inkább azért, hogy ezt elkerülhesd. Ami pedig téged illet, nem árt, ha tudatában vagy annak, mi a gyenge pontod, mi az, ami istenesen fáj, ha szóvá teszik, így legalább dolgozhatsz azon, hogy egy szép napon ne érintsen meg. Lássuk, mivel lehet vérig sérteni az egyes csillagjegyeket!

Kos

Két dologgal is vérig lehet sérteni a Kosokat. Az egyik az, ha negatív jelzőt használsz az ízlésére és közlöd, hogy neked nem jön be a lakása, vagy a díszítése, bármi, ami az ő ízlését tükrözi. Hidd el, ha képes lenne rá, felgyújtana a szemével. Ahogy akkor is, ha arra utalsz, hogy szerinted sok pénzt költ. Sőt, ha vagy olyan bátor arra utalni, hogy te már mennyi mindent adtál neki és azt érezteted vele, hogy ő nem viszonozta eléggé, na, hát abban az esetben Karácsonykor csak lapot küldj neki.

A következő négy csillagjegyre nagy szerencse vár a télen! Köztük vagy?

A következő négy csillagjegyre nagy szerencse vár a télen! Köztük vagy?

A következő négy csillagjegyre nagy szerencse vár a télen! Köztük vagy?

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Mi mással lehetne megsérteni egy mindig nassoló Bikát, aki imádja a finom ételeket és italokat, minthogy célzásokat tesznek az alakjára. Na, ott véget is ér a dal. Lehet, hogy tovább mosolyog, de azon kívül, hogy a lelke egyik fele sír, a másik megtudná ölni egy kanál vízben azt, aki ilyet merészelt rá mondani. Ha pedig művészlelkű Bikáról beszélünk, hiszen sokuk az, és a tehetségével, alkotásával kapcsolatban vágsz neki oda egy nem túl elismerő megjegyzést, akkor utána jó darabig nem is látod.

Ikrek

Két dologgal lehet totál betenni a kaput az Ikreknél. Az egyik az, ha közlöd vele, hogy nem olyan okos, mint hiszi és valamilyen példával még alá is támasztod, hogy tudatlan vagy legalábbis te jobban tudsz nála valamit. Alapból nem szerencsés felhívni a hibáira figyelmét. Továbbá nagyon be tud rágni akkor is, ha cikizni mered azt, amit ő nagyon szeret, főleg, ha ez valami gyerekkori dolog. Ha csak azt sejti, hogy gyerekesnek találod a viselkedését, akkor örülhetsz, ha túléled a vele való beszélgetést.

Rák

Mint azt tudjuk, a Rákok a lelküket is kiteszik a szeretteikért. A család és a barátok az első helyen állnak. Igaz, néha szeretnek látványosan mártírkodni, de tény és való, kész angyalok. Erre, ha valaki olyan bátor, hogy azt mondja nekik, hogy önzők, akkor jobb, ha menekül. Hiszen ő, hogy lehet önző, amikor saját magát szorítja az utolsó helyre? Merj csak utalni arra, hogy rossz szülő, barát, barátnő és neked annyi. Azonkívül, hogy totál bedepressziózik még az ajtót is becsapja, hogy kerettel együtt kitörik.