Nemcsak ősszel, meg a hideg időben, bármikor elfáradhat a lelked. Kifáraszthatja a sok stressz, a munka, ha úgy érzed, semmi jó nem történik veled, ha folyamatos érzelmi megpróbáltatásokban és kudarcélményekben van részed. Meg persze, ha nem figyelsz a lelkedre! Ezért kell megtudnod, mi az, amivel feltöltheted a fáradt lelkedet és ebben segít ez a horoszkóp is!

A te feladatod gondoskodni a lelked egészségéről és szükségleteiről, nemcsak a testedéről. Ha a lelked folyamatos töltést kap, és odafigyelsz arra, hogy jól érezze magát, elkerülheted a lelki fáradtságot. Ebben lehet segítséged ez a cikk is, amelyből megtudhatod, hogy a csillagjegyed szerint mivel töltheted fel a fáradt lelkedet:

Horoszkópod megmutatja, mi voltál az előző életedben

Horoszkópod megmutatja, mi voltál az előző életedben

A horoszkópban az előző életek is benne rejlenek. Nem véletlenül születtél épp abban az időpontban, amikor. Csillagjegyed ugyanis utalhat az előző életekre is. Vajon mi lehettél korábban? Milyen energiákat hoztál a mostani életedbe? Íme az izgalmas részle

Cikkajánló Tovább olvasom

Kos

Rengeteget dolgozol és állandóan toppon vagy. Nem csoda, ha a lelked néha beadná a kulcsot. Ám ha eleget alszol, és elegendő pihenésben részesíted, nem fog kimerülni. Ez az, amire neked igazán szükséged van ahhoz, hogy fitt és energikus legyél a mindennapokban, hogy megadod magadnak azt, amire alapvetően is szükséged lenne: a pihenést. Próbáld ki, hogy néha csak úgy lógatod a lábadat, olvasod a kedvenc könyvedet és igazán nem csinálsz semmit. Sokkal jobban fogod érezni magadat utána!

Bika

Amivel sikeresen feltöltheted a lelkedet, ha rendszeresen finomságokkal kényezteted, meg vele együtt a testedet. De mielőtt már rohannál is befalni egy tábla csokit, ne feledd, hogy jóból is megárt a sok! A finomságok nem csak sütemények és csokoládék lehetnek, hanem a gyümölcsök, és az egészséges, de finom turmixok is. Vagyis ha már nassolnod „kell” ahhoz, hogy lélekben jól érezd magad, akkor igyekezz egészségesen tenni azt. Például csokoládéból legalább az étcsokit válaszd, ami tele van antioxidánsokkal.

Ikrek

Bár elsőre talán a legkevésbé sincs hozzá kedved és kezdetben mindig meg kell erőszakolnod magad, hogy neki láss, de mégis érdemes mozgással feltölteni a lelkedet. Ha legalább otthon lenyomsz egy 30 perces edzést vagy táncolsz a kedvenc zenéidre, már rengeteget tettél a lelkedért, ami igényli a mozgást. Ha nincs kedved egyedül, hát hívd el a barátaidat, a párodat, és megfogod látni, hogyha rendszeresen űzöl valamilyen sportot, mozgást, minimum egy kis sétát, akkor a lelked jó eséllyel sosem fog elfáradni!

Rák

Amire igazán szükséged van ahhoz, hogy a lelked mindig boldognak és elégedettnek érezze magát, ha elég szeretet van az életedben. De azon kívül, hogy a pároddal vagy a barátaiddal vagy, egyéb módokon is begyűjtheted a szeretetadagodat. Ha úgy érzed, megvan benned minden, ami ahhoz kell, hogy felelős állattartó lehess, akkor egy kisállat befogja aranyozni a napjaidat. Ám ha nem szeretnél tartani, a menhelyek tárt karokkal várnak, mint önkéntest. Figyelj oda tudatosan arra, hogy szeresd magadat és másokat, hogy a szeretet folyamatosan áramoljon az életedben!

A csillagjegyed elárulja, mennyire vagy erős érzelmileg

A csillagjegyed elárulja, mennyire vagy erős érzelmileg

Egyes csillagjegyek álmodozók, mások racionalistábbak, ami ugyanakkor önmagában még nem árulkodik az érzelmekről. A horoszkóp listájából megtudhatod, te mennyire vagy érzelmileg erős egyéniség. Nos, hányadik helyezett vagy a sorban?

Cikkajánló Tovább olvasom