Jó, ha tudod!

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy előbb vagy utóbb eljön a vég. El kell fogadnunk, és nem szabad tragikusan felfognunk a dolgot, mert úgysem tudunk semmit tenni ellene. Az alábbiakban néhány humoros megfogalmazást láthatunk, “megtudhatjuk”, hogy csillagjegyünk szerint, milyen halálforma vár ránk.

Kos

Ne lepődj meg, ha a hegyekben kirándulás közben sodor el egy lavina, soha nem tudtál eléggé határozott lenni a döntéseidben. Egy döntésképtelen helyzet fogja a végzetedet okozni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Egy természeti baleset fogja a végzetedet okozni. Vagy az erdőben ráddől egy fa, vagy pedig egy medve támad meg, aki elől nem sok esélyed lesz elszaladni. Nagyon balszerencsés vagy az ilyen és hasonló helyzetekben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Egy harcban fogod elveszíteni az életed. Lehetséges, hogy egy állattal, de akár egy emberrel is harcolsz, még az is megtörténhet, hogy ez az egész egy lelki harc lesz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Magányosan a szobádban fogod elveszíteni az életed. Nagyon jellemző rád az önsajnálat, és a fölösleges szenvedés, pontosan egy ilyen helyzetben lesz vége a földi létednek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy mindent megenged a párjának. Így akarják elkerülni a konfliktusokat

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: