Connect with us

Horoszkop.org

5 csillagjegy, akik a múltban élnek! Szükségük van egy kis biztosabb jövőkép kialakítására!

Horoszkóp

5 csillagjegy, akik a múltban élnek! Szükségük van egy kis biztosabb jövőkép kialakítására!

Előbb-utóbb a legtöbb ember sikeresen túlteszi magát a múlt fájdalmain, sérelmein, azonban vannak olyanok, akik életük nagyrészében azon siránkoznak, ami már rég megtörtént. Nem veszik észre, hogy ami már elmúlt, azon nem lehet változtatni, és nem érdemes energiát pazarolni rá.

Ők azok, akik egész életükben a múltban élnek, és nem tesznek semmit azért, hogy változtassanak egy szebb jövő reményében.

Az alábbi 5 csillagjegynek mindennél nagyobb szüksége van szeretető támogatásra annak érdekében, hogy élvezni tudja a jelen pillanatot, és bátran tervezze meg a jövőt.

Rák: a legérzékenyebb csillagjegy

Élete során nagyon sok nehéz pillanatot élt meg, túlságosan érzékeny, tele van érzelmekkel, és nagyon nehezen győzi le a kritikus pillanatokat. Állandóan a múltban él, nagyon mélyen érintik bizonyos események, ha egyszer megbántották, akkor hosszú idő kell elteljen ahhoz, hogy újra bízni tudjon az emberekben.

Skorpió: a múlt és a jelen között

Ha a jelen nem kielégítő számára, akkor hajlamos belefeledkezni a múlt történéseibe, nosztalgiázásba menekül. Állandóan összehasonlítja a jelent a múlttal, kissé túlzással gondol a múltban történt szép emlékekre. A mostani partnerét is előszeretettel hasonlítgatja az exeihez, így soha nem tudja teljes mértékben értékelni azt aki épp mellette van.

Halak: a múltban él

Nagyon nehezen tudja megbocsátani a saját hibáit, állandóan a múlt sérelmeit piszkálja. Tisztában van vele, hogy súlyos hibát követett el, és ezért képes hosszú éveket vezekelni, nem tud túllépni rajta. Nagyon sok szeretetre és elfogadásra van szüksége ahhoz, hogy tovább tudjon lépni.

Mérleg: túl sokszor köt kompromisszumot

Vannak időszakok, amikor nem tud túllépni az érzelmi problémákon, s ilyenkor könnyen kibillen az egyensúlyából. Inkább beleegyezik, és elfogadja a dolgokat úgy, ahogy vannak, nem harcol a változásért, és ennek következtében gyakran érzi kényelmetlenül magát. A kompromisszumok helyett inkább jobb lenne, ha azon gondolkodna, hogy mit is szeretne valójában az élettől.

Bak: a múlt sikerei még mindig elvakítják

Nosztalgiával gondol a múltban történt eseményekre, összeszorul a szíve, hogy fiatal korában mennyivel sikeresebb volt, mint most. Szüksége lenne egy erős biztatásra, hogy újra hinni tudjon önmagában.

Tovább Olvasom
Advertisement
Talán ez is érdekelhet...

More in Horoszkóp

To Top