?>

horoszkop.org

Új bejegyzések

A csillagjegyed elárulja, mennyire vagy erős érzelmileg

Egyes csillagjegyek álmodozók, mások racionalistábbak, ami ugyanakkor önmagában még nem árulkodik az érzelmekről. A horoszkóp listájából megtudhatod, te mennyire vagy érzelmileg erős egyéniség. Nos, hányadik helyezett vagy a sorban?

A Mérleg végre pénzhez jut, a Skorpió visszafizeti adósságait: júniusi, zavarba ejtően pozitív pénzhoroszkóp minden jegynek

Semmi sem akasztja meg a gyarapodást, sőt, szinte zavarba ejtő lesz, hogy a pénzügyeid túl pozitívan kezdenek alakulni. Az is nagyszerű, ha csak egy hányadát használod ki a lehetőségeknek, azt viszont jól. Adj esélyt a szerencsédnek végre!

Napi Karmahoroszkóp május 29. péntek - Ideje, hogy megtaláld az egészséges egyensúlyt munka és pihenés között.

Durva dolgokat tartogat ez a hónap - jobb felkészülni! A Bikákat becsaphatják, a Szüzeknek busás bevételük lesz. És mire számíthat a többi csillagjegy?

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-29 - Meglehetõsen paprikás lehet a hangulat ma ön és szerelme között...

Ne ítélkezzen felette, õrizze meg hidegvérét, s tegyen meg mindent, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz az álláspontjaik, különben még a végén, komoly veszélybe is kerülhet a kapcsolatuk!

Pénteki Horoszkóp - A hízelgés jól fog esni önnek, de...

Lehet, hogy egyesek csak azért próbálnak a kedvében járni, mert arra számítanak, hogy később majd felhasználhatják önt a céljaik eléréséhez.

Ők a legokosabb és a legszórakoztatóbb csillagjegyek! Olyat tudnak, amit a többiek nem

Viccesek, szórakoztatóak, s nagyon okosak ezek a csillagjegyek. Társaságban sziporkáznak, nem véletlenül tartja éppen őket a horoszkóp a legszellemesebbeknek. Mit tudnak, amit a többiek nem? Íme a részletek. Te köztük vagy?

A Szüzet a szarkazmus, a Skorpiót a vicces videók derítik fel: így derítheted jókedvre az egyes csillagjegyeket

Az egyik legegyszerűbb út egy másik személy szívéhez az, ha képesek vagyunk őt megnevettetni vagy közösen tudunk nevetni bármilyen dolgon, ami szóba kerül. Ahogyan az egyéb személyiségjegyeket illetően, úgy a humorérzék terén is léteznek egyedi sajátosság

Ez a 3 csillagjegy hazudik, mint a vízfolyás! Minden szavukkal vigyáznod kell

Ártatlan arc, egy nagy adag manipulátori képesség. Három csillagjegy, tonnányi ferdítése az igazságnak.

Ez a 3 csillagjegy a legoptimistább! Bármi is kerül útjukba, megoldanak mindent

Bár persze az alkalmasinti mélypontokat ők sem kerülhetik el.