Egy édesanya csak egy ideig lehet teljesen gyermeke mellett, utána el kell engednie. A szívében azonban mindig ott lesz az elválaszthatatlan kapcsolat.

“A legtágasabb és legbiztonságosabb hely egy anya lelkében van.” – Irina Binder.

Nézzük csak, mik azok a dolgok, amelyet csak egy erős anyától tanulhat az ember,

Szombati Horoszkóp 2023-02-11

1. Megtanulsz igazán erősnek lenni

Nincs szükséged egy férfira sem, hogy megmentsen, hogy vigyázzon rád, mert te tudsz vigyázni magadra. Megtanulod azt, hogy miként kell szép életet élni, anélkül, hogy ebben osztoznod kellene valakivel. Megtanulod, hogy hogyan lehetnek gyerekeid, hogyan kell a lakást fenntartani, ételt készíteni, gyereket nevelni, és virágzó karriert építeni. Röviden, megtanulsz szupernőnek lenni.

2. Megtanulod, hogy mit jelent a feltétel nélküli szeretet

Számtalanszor láttad édesanyádat, hogy feláldozza a szabadidejét, az egészségét miattad, és a testvéreid miatt. És közben nem panaszkodik, nem sír. Egy szóval sem mondta, hogy mekkora és mennyi áldozatot kellett hoznia értetek. Mindig mosoly ült az arcán, és boldog volt. Ezzel pedig megtanított a feltétel nélküli szeretetre.

3. Megtanít szeretni

Képes leszel tovább lépni, képes leszel megszabadulni azoktól a helyzetektől, emberektől, akik lehúznak. Akkor is bízni fogsz magadban, mikor mindenki kételkedik benned. Megtanulod azt, hogy a hibáid, a kudarcaid nem jelentik a világ végét, a lényeg, hogy hogyan tudsz átlépni ezeken a nehézségeken.

4. Megtanulsz erősnek, ugyanakkor érzékenynek lenni

Az erős anyák sokszor érzékenyek is, nem tudják leplezni azt, ha valami rosszul esik nekik. Néha csendben sírnak melletted, máskor meg egész éjjel ott virrasztanak az ágyadnál, ha meg vagy fázva. Vannak éjszakák, amikor nem tudják lehunyni a szemüket, mert aggódnak érted.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: