Az életben gyakran nincs hatalmunk az időzítés felett, még úgy sem a körülmények felett. Nem várhatunk az örökkévalóságig, hátha lesz egy lelki társunk, ezért megelégszünk egy érett élettársi kapcsolattal. Néhányunknak a túlélésről, a biztonságról szól, és a kifejezés; „lelki társ”, nem rezonál.

A lelki társ koncepciója talán a valóságtól elrugaszkodottnak tűnhet, és az életkörülmények, az időzítés, a biztonság és más faktorok szintén szerepet játszanak a kapcsolataink megválasztásában.

De…
Annak az esélye, hogy ha valaki elég szerencsés ahhoz, hogy találkozzon a lelki társával az életben, a találkozás egy véletlenszerű időpontban fog bekövetkezni. Nem tervezett, és hirtelen találkozások ezek általában; spontán barátságok. Ezek a kapcsolatok olykor destabilizálónak hatnak, mert nem hasonlítható semmihez, amit eddig tapasztaltál. Nincsenek szavak vagy kifejezések arra, amivel könnyen artikulálni lehetne ezeket a kapcsolatokat. Egyfajta mágneses energia, intuitív módon tudod, hogy mire gondol a másik, és az egész egyszerűen úgy tűnik, hogy másként nem is lehetne. Térnek és időnek pedig nincs jelentősége, mindig tudják egy más érzéseit és gondolatait.

5 csillagjegy, akinek a hazugság a vérében a van!

Az időzítés sok esetben nagyon pocsék, de amikor találkozunk vele akkor tudjuk, hogy Ő az. Azonban van egy buktatója az ilyen mély kapcsolatok kialakításának. Először ugyanis szeretni kell önmagad ehhez. Az intimitáshoz ugyanis egy nyitott szív kell. A keresés, a meditáció, az imádkozás, a vizualizálás, szerintem mind hatástalan abban, hogy gyorsabban leljünk lelki társra. Nem hiszem hogy meg lehet őket idézni. Senki sem lehet a boldogságod, vagy töltheti tele a poharad, csak Te. Szóval csak tedd a dolgod, tápláld a tested és a lelked, és ha megjelennek, állj készen.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: